A katonák tényleg kakaót kapnak reggelire, lekváros buktával?
Figyelt kérdés
Néztem a videót, egy nap a Campuson NKE HHK
https://www.youtube.com/watch?v=_nv-4rS2BE8
2020. okt. 16. 00:43
1/9 anonim 

válasza:

Itt igen, de gondolom másutt nem hiszem, meg azt se, hogy minden nap ugyanazt kapják. ( Amúgy üres briós volt), de lehetett dzsemet rárakni, de vaj is volt. Meg valamilyen szelet, talán csoki, meg alma is, a kakaón kívül.
2/9 anonim 

válasza:

Nem minden nap. Van élelmezési norma (szénhidrátra, fehérjére, vitaminra stb.). Ez csak egy reggeli volt a sok közül (előre megtervezett étrend van) - kalóriabomba hogy legyen energia a napi terheléshez.
3/9 anonim 

válasza:

Régen állítólag a puliszka volt a trend náluk, most nem tudom mit fogyasztanak.
4/9 anonim 

válasza:

Hogy nem híznak el? Halnak meg cukorbajban? Daganatos betegségben?
5/9 Andizsuzsi 

válasza:

"Hogy nem híznak el?"
Nem ártana megnézned a videót hozzá.
6/9 anonim 

válasza:

Sot, kepzeld, ebedre ea vacsorára is ugyanazt esszuk mint a sima civilek.
Ki gondolta volna hogy mi is emberek vagyunk...
7/9 A kérdező kommentje:
Hát de azt hittem, hogy sportolóhoz méltó kaját adnak, amivel fenn lehet tartani az erőnlétet, pl rántotta kecsketejjel vagy ilyesmi
2020. okt. 16. 10:44
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!