Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Hogyan tudnék 19 éves lányként...

Hogyan tudnék 19 éves lányként katonának állni Magyarországon?

Figyelt kérdés

Gyerekkori álmom hogy katona lehessek, de sose tettem érte. Egy bácsinak meséltem ma, aki mondta hogy ha a szívem és az eszem a helyén van akkor nem kell más ahhoz hogy megvalósítsam az álmaimat.

De mivel fizikailag nem vagyok a toppon (nem vagyok túlsúlyos, csak durván gyenge mert amúgy egy fekvőtámaszt nem vagyok képes lenyomni)

Hogyan tudnék fizikailag a toppon lenni, annyira hogy minél előbb bekerüljek a katonaságba? Hol tudnék jelentkezni? Mit kell ahhoz letennem? (Iskola stb)

Mit kell tudni igazából mindenről? (Jelentkezés, stb)

Válaszokat előre is köszönöm. Kérlek csak értelmes válaszok jöjjenek, a trollkodó és kötekedő népségre nem vagyok kiváncsi:)

2020. júl. 16. 00:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
85%

10 *Nálunk is sok lány van, egyikük sem egy izomgizi. De vannak dolgok, amiket azért meg kell tudni csinálni, főleg az elején, szóval az erőnlétedre gyúrj rá rendesen. Aztán hajrá! :D

Hát ez nagyon tetszett:DD

2020. júl. 16. 10:27
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Toborzóiroda, iranyasereg.hu a fizikai erőnlétit viszont meg kell tudni csinálni. Ha helyén a szíved akkor tényleg azt tudnám mondani kezdj el sportolni! A seregben rendszeres lesz a testmozgás amúgy is (főleg a kiképzés időtartama alatt). A sport egyébként is egészséges :)

Nem kell Rambonak lennie senkinek sem, de egy alap erőnléttel rendelkezned kell (a többire felhoznak kiképzés során, s rengeteg sportolási lehetőség van a seregben is). Ha van érettségid akkor nagyon sok területen tovább tudod képezni magad a seregen belül is.

2020. júl. 16. 11:49
 13/15 anonim ***** válasza:
86%

Pár éve én sem tudtam egy fekvőtámaszt se lenyomni. A következőt csináltam reggel este: "női fekvőtámasz" kéz a kanapén (nagyon durva könnyítés). Első nap 1 karhajlítás, második 2 és így tovább

Amikor ment ugyan ez, de kinyújtott lábbal

Amikor ment 10 indult a fekvőtámasz a padlón (ha jól emlékszem 3-mmal).

Amit eddig leírtam pár hét

Ez után előírtam, hogy ahányszor felállok a székről (informatikus vagyok) 5 fekvőtámasz.

Kicsit később a haverok felbosszantottak és bevezettem a napi 100 fekvőtámaszt. (egyszerre csak néhányat, de sokszor). Ekkor a reggeli és esti adagom (külön számolva) 10-10 fekvőtámasz volt úgy, hogy a lábam a kanapén volt.

A félreértések elkerülése végett nem katona akartam lenni csak dagadt vagyok és jól esett a mozgás. Szerintem kis elhatározással a 100 fekvőtámasz egy szériában kis elhatározással néhány hónap alatt meglehet (nekem nem volt célom)

2020. júl. 16. 12:18
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

100 fekvőtámasz

100 felülés

100 guggolás

10 km futás

Minden egyes nap

Kezdésnek ez megteszi

2020. júl. 18. 23:07
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha a munkaügyin keresztül mész,akkor csak erkölcsi bizonyítványt kérnek,mást nem!
2020. júl. 22. 15:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!