Van magyar veréb képzés?
Figyelt kérdés
Most láttam a Vörös veréb c. filmet és nagyon elgondolkodtam, hogy hazánk XXX adottságai kiemelkedőek, milyen eszméletlenül hatékony veréb képzés folyhat itt ? Kár hogy nem tudok hadi titkokat. Örülnék, ha rámszállna egy ilyen veréb 😍
Vajon van itthon ilyen képzés? Mi ugye senki ellensége sem vagyunk. Van egyáltalán értelme verebeket képezni? Kivel, ki ellen vetnék be? Amcsik? Oroszok? Német, franciál Soros ellen?
2020. júl. 4. 22:18
A kérdező szavazást indított:
Van itthon veréb képzés és a Magyar hazának dolgoznak
~ a NATO-nak dolgoznak
~ az oroszoknak dolgoznak
Nincs itthon veréb képzés. Nem lenne értelme
Itthon a verebek a hazai ELIT-et juttatják gyönyőrhöz.
34 szavazat
1/8 anonim 

válasza:

"Van magyar veréb képzés?"
Nincs, itthon csak birkaképzés van, de az nagyüzemben!
2/8 mustafa33 

válasza:

Nincs. Fácán képzés van. Balfácán képzés. Az egyikük a kérdező.
3/8 anonim 

válasza:

Teged mar nagyon jol kikepztek egy jo nagy verebnek. Nem tudom mikor lett divat fikazni ezt az orszagot meg ilyen nagyon "poenos" dolgokkal alazni...
4/8 anonim 

válasza:

Természetesen van. Én is jártam verébképzőbe és ott tanultam meg ugrálni.
5/8 anonim 

válasza:

Csak szarka-képzés van, de az profi módon.
6/8 anonim 

válasza:

Én alapvetően madár lakást keresek és most látom hogy rengeteg itt a veréb akkor végül is jó helyen járok?
7/8 anonim 

válasza:

Valamilyen szinten, kisebb-nagyobb számban mindenhol van.
8/8 anonim 

válasza:

A verebek nem igazán taníthatók. Válassz inkább galambot vagy kutyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!