Magyarország háborúra készülne?
Modernizáljuk a hadsereget
Irreálisan sok helyet szabadítottak fel a kórházakban a korona vírus ürügyén
A munkanélkülieket (akikből most sok van nagyon) meg várja a hadsereg munkára...
Csak nekem gyanús egy kicsit a dolog?
13 szerintem meg szégyen ez a hadfelszerelés ami most van a honvédségnek
Egy haditechniaki újitást 20-30 évente szoktak bevezetni külföldön is, szóval addig lehetne mit lopni
És nem 600 db Suzukit kisautót kell vennie a Magyar Honvédségnek hanem modern gépkarabélyokat meg kevlár sisakokat golyóálló mellényeket és új tankokat (hála az égnek 40 db Leopard 2-est sikerült már megrendelni)
Ezzel a hadsereg létszámmal és felszereltséggel az ország önmagát sem tudja megvédeni, nemhogy még támadásba menne át
Vissza kéne állittani a sorkötelezettséget legalább egy pár hónaposat,hogy megkapják az alapkiképzést a fiatalok
Sosem lehet tudni mi fog bekövetkezni
Magyarországért senki nem fog kiállni sem Amerika sem az oroszok
Ha egyszer betörnének az országba idegen hatalmak legalább legyen már valami esélyünk megvédeni magunkat egy ilyen támadás esetén modern ütőképes fegyverzettel
Milyen idegen hatalmak törnek már be de komolyan?:D
Aztán térjünk vissza a legelső ponthoz, hogy a háborút már nem úgy vívják, hogy a két hadsereg egymásnak megy...
"Modernizáljuk a hadsereget"
Hát igen. Lecseréljük a 80-as években rendszeresített szovjet tankokat és egyéb szintén szovjet fegyverzetet. 20 év NATO tagság után....(konkrétan beszerzünk néhány darabot)
"Irreálisan sok helyet szabadítottak fel a kórházakban a korona vírus ürügyén"
...és már meg is szüntettük az ágyfelszabadítást. Tehát már vége is a háborúnak
"A munkanélkülieket (akikből most sok van nagyon) meg várja a hadsereg munkára..."
Láttál már róluk fotókat? Ennyi topis szerencsétlennel a statisztika javításon kívül mia f..szt lehet kezdeni?
"Csak nekem gyanús egy kicsit a dolog?"
Igen, csak neked.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!