Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Speciális önkéntes tartalékos...

Speciális önkéntes tartalékos katona ( bővebb infót szeretnék) ?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tud valaki valamilyen infót erről az újonnan bevezetett speciális önkéntes tartalékos katona kikepzesrol valamit? Tudtommal azokat várják, akik a virushelyzet miatt elvesztették a munkályukat. Mik a feltételek? Valaki gondolkodik azon hogy elmegy és elvégzi? Kérem segítsen aki tud előre köszönöm :)

2020. jún. 6. 17:40
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
Holnap vonulok Pesten a Tünde utcába, jön meg oda innen valaki?
2020. jún. 30. 19:36
 32/35 anonim ***** válasza:
100%

Szia, én is "beléptem" a seregbe.

Hogy tetszik? Persze komolyan gondolom amennyire lehet a 6 hónapot amennyit ér, de mennyire lehet úgymond lazán venni azoknak akik nem a katonai pálya érdeklődése miatt kerültek be hanem azért mert jobb a közmunkánál egy fokkal?

pl.: kiképzésnél simán mondhatják mindig hogy ezt most nem csinálom stb.. Ők is Felmondhatnak(biztos vannak esetek pl alkoholos állapot) nem csak az illető gondolhatja meg magát ez idő alatt?

2020. júl. 4. 23:53
 33/35 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok, milyen eddig? Tetszik? Nem szerelt le senki?
2020. aug. 27. 23:36
 34/35 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok. Engem is erdekelne nokent. Erdemes jelentkezni? Mennyire kemeny? Tapasztalatokat varok. :D
2020. szept. 2. 12:39
 35/35 A kérdező kommentje:
Ha katonai pályán akarsz maradni akkor mindenképp érdemes. Kemény de kibirhato. De szamits rá hogy lehet menni fogsz fertotleniteni meg a határra őrizni a kerítést . Én az első turnusban vonultam, mi valószínűleg megyünk mindkettőre.
2020. szept. 2. 20:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!