Mi lessz ha idén lejár a trianoni békeszerződés?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 24. 01:02
1/15 anonim válasza:
Az élet megy tovább, a helyzet változatlan lesz.
3/15 anonim válasza:
Már kb 70 éve nincs érvényben, szóval nincs minek lejárnia.
4/15 anonim válasza:
Tudom már mi hiányzott, az aktuális trinaonos kérdés, manapság a virus miatt valhogy nem volt.
5/15 anonim válasza:
Termeszetesen visszakapjuk teruleteinket,es nem kell tobbet itt megkerdeznie senkinek.
7/15 LazyJones válasza:
Összeomlanak az alternatív idősíkok, a párhuzamos valóságok összesiklanak, és elszabadul az apokalipszis.
8/15 hollófernyiges válasza:
És mi lesz ha lejár a belgrádi béke és Budát vissza kell adnunk a töröknek?
9/15 anonim válasza:
A trianoni békeszerződés lejártának a napja (ha van olyan egyáltalán) lesz, más semmi.
10/15 anonim válasza:
Én nem tudom ki volt az az ökör, aki kitalálta, hogy egy békeszerződésnek van időkorlátja. Mellesleg a II. Vh után a Párizsi békeszerződés kicsit felülírta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!