Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Meg lehetne valahogy oldani a...

Meg lehetne valahogy oldani a teljes kijárási tilalmat legalább Budapesten?

Figyelt kérdés
Ha teljes kijárási tilalom lenne, akkor egy hónapon belül a járványnak és senki egészségügyi és rendvédelmi dolgozók kivételével senki nem mehet ki még élelmiszerért és gyógyszerért sem, a lakosok ellátását a hadsereg elvégezné
2020. ápr. 11. 08:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
És meddig maradj otthon? Amíg mindenki éhen nem hal? Mert oltás az nem lesz egyhamar. Gondolkodj már!
2020. ápr. 12. 11:43
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
Addig kell otthon maradni amíg szükséges. Ha 1 évig akkor 1 évig! Nem számít! Csak az számít, hogy csak így tudjuk legyőzni a kórt!
2020. ápr. 12. 14:12
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi agymosott van...
2020. ápr. 12. 15:22
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
#12 És mit fogsz enni ez alatt az 1 év alatt? Mert ha mindenki otthon marad, akkor boltba sem mehetsz el ennivalóért. Hiába is mennél, mert a boltosok is otthon vannak. Hiába is dolgoznának, nem lenne mit eladniuk, mert akik megtermelnék, illetve akik elszállítanák, azok is otthon vannak.
2020. ápr. 12. 16:10
 15/16 anonim ***** válasza:
0%

Nekem lesz mit enni mert előrelátó, gondolkodni képes emberként rengeteg mindent bevásároltam. Persze akkor ti meg röhögtetek...

Majd amikor éhenhalsz én meg zabálok majd akkor meg én röhögök!

2020. ápr. 12. 17:22
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

14: valami hasonlót kezdtem el én is. :)

15: hurrá, majd jól rádrohad. Majd eszel lisztescukros budipapírt, de legalább lesz benne hús, mert beleköltöznek a lisztbe a csontkukacok.

Nem előrelátó voltál hanem kapzsi. Nem ugyanaz.

2020. ápr. 12. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!