A koronavírus miatt a katonai rendészek miért járőröznek?
A hivatalos megfogalmazás szerint ez növeli a lakosság biztonságérzetét. Nagyon sok embernek éppen ellenkezőleg.
Ezek hivalkodó módon automata fegyverrel, a ravaszon tartott ujjal mászkálnak. Ez nem terrorhelyzetben volna ésszerű?
Tipikus valasz.
Annak idejen tanultam, ma mar haszontalan a tudasom.
Plusz nincs kedvem ujra tanulni, vagy napi 8 oranal tobbet dolgozni.
Plusz aruld el hogyan mehetek maskepp elorehozott nyugdijba?
Mivel errol nem mondok le.
Kozel sem vagyok lusta, csak eleget lattam hogy bannak az 50 ev felettiekkel a munkapiacon. Nem hianyzik hogy alulfizetett vagy munkanelkuli legyek.
Es igen, en vagyok a lusta, mert a csaladommal is szeretnek idot tolteni, mennyivel jobb 10-12 orakat legoldozni, majd hazajosz zuhanyozni es 5 orat pihenni.
Sok kollegam vallalt masodallast, vagy maszekolt ezerrel.
Es paran megbantak, hiaba volt penzuk dogivel, utolag nem tudtak bepotolni azokat az elmenyeket emirol lemaradtak a csaladi eletbol.
Ez a cél ne gondolkozz
Talan a sorkatonasag idejeben. Most ha valami gond van, senki nem fog gondolkodni helyettem.
Szellemileg se kell aggodni. Az utobbi honapokban rajtam kivul meg paran kaptunk irasos fegyelmit. Mert nem bologattunk mint a kiskutyak hanem volt onallo velemenyunk, es hangot is adtunk neki.
Az en nyugdijamat nem feltem, mivel nem Magyarorszagon lakom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!