Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » A koronavírus miatt a katonai...

A koronavírus miatt a katonai rendészek miért járőröznek?

Figyelt kérdés

A hivatalos megfogalmazás szerint ez növeli a lakosság biztonságérzetét. Nagyon sok embernek éppen ellenkezőleg.

Ezek hivalkodó módon automata fegyverrel, a ravaszon tartott ujjal mászkálnak. Ez nem terrorhelyzetben volna ésszerű?

2020. ápr. 3. 11:14
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

Tipikus valasz.

Annak idejen tanultam, ma mar haszontalan a tudasom.

Plusz nincs kedvem ujra tanulni, vagy napi 8 oranal tobbet dolgozni.

2020. ápr. 8. 07:47
 32/36 anonim ***** válasza:
82%

Plusz aruld el hogyan mehetek maskepp elorehozott nyugdijba?

Mivel errol nem mondok le.

2020. ápr. 8. 07:53
 33/36 anonim ***** válasza:
22%
Na igen, a honvédség az ilyen lusta, buta emberek gyűjtőhelye (saját tapasztalat), ezt te is alátámasztod. Akkor elárulom neked, nem fogsz tudni nyugdíjba menni mert addig összeomlik a rendszer. De jó kamu katonásdit addig😁 Szellemileg úgy leépülsz ha ott maradsz... Ez a cél a honvédségnél, ne gondolkozz, ideális katona vagy😬😂
2020. ápr. 8. 08:09
 34/36 anonim ***** válasza:
82%

Kozel sem vagyok lusta, csak eleget lattam hogy bannak az 50 ev felettiekkel a munkapiacon. Nem hianyzik hogy alulfizetett vagy munkanelkuli legyek.

Es igen, en vagyok a lusta, mert a csaladommal is szeretnek idot tolteni, mennyivel jobb 10-12 orakat legoldozni, majd hazajosz zuhanyozni es 5 orat pihenni.

Sok kollegam vallalt masodallast, vagy maszekolt ezerrel.

Es paran megbantak, hiaba volt penzuk dogivel, utolag nem tudtak bepotolni azokat az elmenyeket emirol lemaradtak a csaladi eletbol.

Ez a cél ne gondolkozz

Talan a sorkatonasag idejeben. Most ha valami gond van, senki nem fog gondolkodni helyettem.

Szellemileg se kell aggodni. Az utobbi honapokban rajtam kivul meg paran kaptunk irasos fegyelmit. Mert nem bologattunk mint a kiskutyak hanem volt onallo velemenyunk, es hangot is adtunk neki.

Az en nyugdijamat nem feltem, mivel nem Magyarorszagon lakom.

2020. ápr. 8. 08:40
 35/36 anonim ***** válasza:
Nem Magyarországon mi? 😂😂 Vigyázz mert a knbsz olvassa amiket írsz😉
2020. ápr. 8. 19:31
 36/36 anonim ***** válasza:
Az sem izgat ha az itteniek olvassak.
2020. ápr. 8. 20:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!