Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Honvédség Acélkocka képzés?

Honvédség Acélkocka képzés?

Figyelt kérdés

Az új acélkocka képzésen a felvételinél mennyire veszik figyelembe az érettségit ? Mennyire számít az eredménye ?

(Az alkalmassági vizsgálatom sikeresen megvan),(kérdésemmel fordultam már honvédségi oldalakhoz,de nem válaszolnak....,toborzóban pedig nem tudnak biztos választ adni)az segítsen aki tényleg tisztában van vele,köszönöm!

2020. márc. 31. 15:09
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Felvételi követelmények:

- erkölcsi bizonyítvány;

- érettségi;

- alkalmas minősítés szerzése a Magyar Honvédség fizikai, egészségügyi és pszichológiai vizsgálatán;

2020. márc. 31. 20:50
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Az eredménye nem számít, csak hogy megvan (követelmény) v sincs.
2020. ápr. 1. 12:00
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Mivel hatalmas túljelentkezés volt tavaly és gondolom idén is így van, ezért számíthat az eredménye is, hiszen pontokat kell szerezni, és a legtöbb pontot elérőket veszik fel. Pontok lehet kapni amúgy jogosítvány, nyelvvizsga után vagy például azért is ha voltál mondjuk tartalékos katona. Nekem pl ezek miatt egész sok plusz pontom lesz.
2020. ápr. 3. 08:54
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen, magát a felépítését azt értem, én is kapok plusz pontot a tartalékosra és jogsira,csak hát ez az érettségi a kérdéses
2020. ápr. 3. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!