Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Miért vásárolták fel a fegyver...

Miért vásárolták fel a fegyvereket Magyarországon?

Figyelt kérdés
Az összes engedély nélkül tartható mindenféle fegyvert felvasarolt a magyar nép mostanában, ugyanúgy ahogy a cukrot, lisztet, élesztőt, húst, WC papírt. De a fegyvereket miért? Mégis mire készülnek, mire számítanak egyesek?

2020. márc. 19. 15:21
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
#9: ok, de mégis ki ellen akarják megvedeni magukat? A virus ellen a fegyver mit ér? Vagy majd megy a harc a kézfertőtlenítőért? Nincs előttem a szitu mire gondolhattak.
2020. márc. 19. 16:26
 12/29 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem arról van szó, hogy az emberek azt érzik, meglazult a korábban megszokott kontroll az életük felett. Nincs nagyon eszköz a kezükben, amivel ezt hatékonyan kompenzálhatnák, úgyhogy ilyen irracionális megoldással kénytelenek beérni. Ha attól félsz, hogy gázriasztópisztolyos banditák fosztogatnának chopperről spagettiwestern stílusban, megnyugtatlak, hogy az engedély nélkül tartható gázpisztolyokkal nem nagyon lehet embert ölni :D
2020. márc. 19. 16:55
 13/29 anonim ***** válasza:
30%
Egyre inkább kibontakozóban van az élelmiszerhiány, ennek a jele, hogy sok helyen drasztikusan felment a hús ára. Könnyen lehet, hogy hamarosan szó szerint meg kell harcolni az élelemért.
2020. márc. 19. 17:32
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Én baltát vettem. Ha be akarnak törni megenni a CBA babkonzervem, hát nem hagyom. Ilyen csövesek ellen jó a gázpisztoly. Azt hiheti a szerencsétlen, hogy igazi és nem eszi meg a lencsédet
2020. márc. 19. 18:15
 15/29 anonim ***** válasza:
70%

hulyesseg amit irtok.

Gazdasagi valsag lesz hogy nem latjatok, tan.ennyire.vakok vagytok?

Nem magyarazom h miert de hamarosan éhinség lesz.

A forgatokonyvet nem kezdem reszletezni.

Majd megkell védd magad a betörõk ellen ez a vegso valasz.Azert ez a felvasarlas

2020. márc. 19. 18:22
 16/29 anonim ***** válasza:
95%

"#9: ok, de mégis ki ellen akarják megvedeni magukat? A virus ellen a fegyver mit ér? Vagy majd megy a harc a kézfertőtlenítőért? Nincs előttem a szitu mire gondolhattak."

Mivel minden leállt (lényegében a fél világ) hamarosan olyan gazdasági válság lessz amilyet még nem láttunk. Azt meg ne tudd meg hogy az ember mire képes ha éhezik.

2020. márc. 19. 18:46
 17/29 anonim ***** válasza:
70%
Én vettem dobókéseket a szomszéd macska miatt és megtanultam jól dobni még két éve. Most veszem majd hasznát emberen... Gyertek csak a bácsihoz.
2020. márc. 19. 22:41
 18/29 A kérdező kommentje:

"Nem magyarazom h miert de hamarosan éhinség lesz."

Magyarázd el pedig.

A magyar mezőgazdaság tudtommal több élelmiszert termel, mint amit a magyar nép meg tud enni.

Hús hiányáról meg csak annyit, hogy ma este simán vettem 1350 Ft/kg áron csirkemell filét. Tömeg se volt.

Még mindig nem látom magam előtt a szituációt mihez kell fegyver. Éhezni nem fog senki az tuti.

2020. márc. 19. 23:02
 19/29 anonim ***** válasza:
91%
A kiskereskedők már drasztikusan emelik az áraikat, mert nem tudnak több élelmiszert beszerezni/előállítani. A hipermarketekben azért nem nőttek még az árak, mert nekik mindenből több van raktáron, illetve több forrásból tudnak árut beszerezni, de egyszer az is el fog fogyni.
2020. márc. 20. 08:15
 20/29 anonim ***** válasza:
56%
Mert pánikolnak, félnek az emberek, ilyenkor megugrik a fegyverek forgalma is. A tömeghisztériában ne keress racionális logikát. A spanyolnátha ezerszer-milliószor keményebb volt mégsem tört ki anarchia, most sem fog. Bár felesleges, nem fogják senkire rátörni az ajtót hogy ide az utolsó WC papíroddal.
2020. márc. 20. 12:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!