A katonai alkalmasságin az orvos levetkőztethet meztelenre?
Figyelt kérdés
2020. márc. 12. 14:26
3/11 anonim válasza:
És nem az ujjaival fog ODA benyúlni...
5/11 anonim válasza:
2. vagyok.
A privátra.
Nem! Ott is megvizsgál, hiszen az aranyér, és a hom...melegség kizáró ok.
6/11 anonim válasza:
Ha ez zavar, ne menj katonának. Ma már szerencsére nem kötelező. Bár ha mondjuk beteg leszel és műtétre kerülne sor, akkor is le kell vetkőznöd, tehát nem értem, mi ezzel a gond. Az orvosnak az emberi test teljesen természetes, nem szexklubba mész vetkőzni, ahol rajtad csámcsognak, hanem egészségügyi szempontból vizsgálnak meg.
7/11 anonim válasza:
Levetkőztethet, de csak alsógatyáig fog, urológiai vizsgálatnál vetkőztetnek le teljesen. Ha ennyire szégyellős vagy akkor ne menj katonának.
8/11 anonim válasza:
Igen, le kell vetkőzni, de nem nyúlnak be sehova.
A homoszexualitás nem kizáró ok.
10/11 anonim válasza:
Eleve meztelenül kell bemenni, szóval sikáld le magad rendesen. Mikor én voltam sorozáson, akkor egy nagy teremben bent volt 5 ember, az egyik nő volt. Az töltötte az adatlapokat. A katonaorvos mindent átnézett. Szó szerint mindent! Nem volt helye a szégenlőségnek. Igaz, ez nagyon régen volt, még az átkosban. Két év volt a sorkatonai idő. Hogy most mi van, nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!