Ki miért bukott meg katonai alkalmasságin? Mik a leggyakoribb buktatók?
Figyelt kérdés
Néhány átélt helyzetre lennék kíváncsi akár veletek,vagy ismerősötökkel... Ha nem sikerül az alkalmassági,másodfokon mennyire szoktak továbbengedni?2010. júl. 22. 17:18
11/14 anonim válasza:
egyik ismerősöm is a pszichón bukott el. nem stimmelt a motivációja, túlságosan szerette a fegyvereket és ilyen hatalmi indokok voltak nála (nem tudom pontosan, régebben volt, de nagyjából ez volt az indok)
12/14 A kérdező kommentje:
hmmm...érdekes,köszi!
2010. júl. 24. 15:06
13/14 ICH BIN válasza:
de hogyha lúdtalpat hordok akkor fel sem vesznek?
14/14 anonim válasza:
Nekem Kecskeméten volt az alkalmasságim. A pszichológus 2 perc beszélgetés után azt mondta hogy "gyengék az idegeim" (hulla fáradt voltam mert hajnali 3 kor keltem hogy Kecskemétre érjek) a hallásvizsgálaton pedig csengett a fülem mert éh gyomorral voltam, vérvétel után ezért nem hallottam egy hangot, kizárt lett volna a lövész, harckocsizó stb. Szóval bármin kiszuperálnak. Fizikai laza volt 250 pont környékén.
Jövőre újrapróbálom, ilyen könnyen nem adom fel ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!