Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Mi alapján döntik el a katonas...

Stormbot2003 kérdése:

Mi alapján döntik el a katonaságnal hogy mi leszel?

Figyelt kérdés
Azt mi alapján döntik el hogy mesterlövész vagy mi leszel? Azt is hallottam hogy azt nézik hogy hogy lősz, az alkalmasságin, de előtte azért még nem lesz kiképzés vagy valami? Mert hát azer csak nem rögtön akkor.

2020. jan. 26. 13:50
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Ez jó kérdés. Engem mindig homokzsáknak használtak, akin gyakorolják a közelharcot. Sajnos nem sok másra volt tehetségem így nekem ez jutott. Emiatt súlyos maradandó betegségeim is alakultak ki.
2020. jan. 26. 16:11
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Mikor bevonulsz,jelezheted,hogy hova szeretnél menni és milyen beosztásba,megfogják próbálni teljesíteni,de ha nem megy akkor oda kerülsz ahol nagy szükség van emberre.
2020. jan. 26. 19:16
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

2#

Úgyvan.

DE

1: alkalmasságin nem lősz.

2: Alapkiképzésen lősz először ott is pár hét után.

3: Azt meg hogy hova akarsz kerülni már az elején megjelölöd.

2020. jan. 26. 21:43
 4/4 A kérdező kommentje:
Koszi
2020. jan. 27. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!