Fizikai alkalmasságin a fekvő + felülést mennyire veszik szigorúan?

Nem teheted le a térded...
"Pihenhetsz" fekvőtámasztartásban..
Pszihon.. nos ugy kell előadni,hogy veled minden rendben,soha nem voltál szomorú 10/10 a boldogságod, a családban is minden ok,mindenki támogat. Tehát hazudj

Utána tudsz nézni interneten, - fényképekkel illusztrált minden, pontosan. Fekvőtámaszban nyújtott karral van a pihenő pozíció. Felülésnél a hasizom befeszített, - felült - pozíciójában. A felvételkor 185 %, hogy elzavarnak, ha szabálytalanul próbálsz meg érvényesülni, - nem bólogat, nem hullámzik, nem lógatja a térdét, arc előre, vízszintes tengely mentén néz előre, a kar 90 foknál hegyesebb szöget zár be - hajlítás állapotában, - a test egyenes vonal mentén, a terpesz nem szélesebb a vállnál - de legjobb, ha a lábak zárt állapotban vannak, - a tenyerek nem lehetnek szélesebben, mint a vállszélesség. Ez a fekvőtámasz volt... :@) - Szoktam is nagyokat röhögni, amikor meglátok egy-egy "Guiness-rekordról" felvételt, - ahol 87000 "fekvőtámaszt" csinál meg egy-egy anorexiás bohóc, mert köszönőviszonyban nincs a fekvőtámasszal az a mozgáskultúra, amit elsüt "rekordként". Amikor teljesítményt is kell leadni, nyugodj meg, jut külön testnevelésszakos ember arra, hogy ezt ellenőrizze és számolja, - nincs esélyed "szürkén elveszni 117-ként a tömegben". A szabálytalan gyakorlatokat nemes egyszerűséggel nem számolják a szabályosakhoz - és közben arra sarkallnak, hogy miként tudnád elérni, hogy számolják is, (miközben próbálod kivitelezni a gyakorlatokat). Sokáig túlzásnak találtam ezt a megközelítést, aztán egyszer feladatot kellett végrehajtanom a várpalotai lőtéren. Két-három óra alatt megvilágosodtam - és beláttam, hogy miért voltak velem ennyire "szemetek".
Tehát felvétel, egészségügyi felülvizsgálat, külszolgálatra esedékes felkészülés alkalmával komolyan veszik ezeket a megmérettetéseket, - nem veszik félvállról, mert a felelősség meg van.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!