Diplomával milyen rangfokozatban lehet kezdeni a hadseregnél?

Csak egy jó tanács, aki keveri a katonai rendfokozatot a ranggal, és ebből alkot egy összetett szót, azt nem feltétlenül fogják komolyan venni, ha jelentkezik a Honvédésghez pláne ha már rögtön tiszt akar lenni.
Sovány vigasz Magyarországon a honvéd is rendfokozatnak számít...
1.: Pfuuuuuuu, ők kuncsorognak az emberek után a munkaügyi központon keresztül észlénykém...
Szóval lehúzhatod a nagy honvédséget, meg magadat is. Csak jó tanácsként ;)

"Ezzel is legalulról kéne kezdeni?"
Igen.

Kérdező hidd el nem aggódom, aki itt sír egy állítólagos diplomával és fingja nincs a rang és rendfokozat különbségéről attól nem kell félteni a sereget, mert kibukik az alkalmasságin!
Szívesen ajánlanám a Burger kinget vagy a Mekit, de ma már oda is ész kell. Meg ilyen "felkészülten" összekevernéd a nagy krumplit a kis krumplival. ;)

"Szóval lehúzhatod a nagy honvédséget, meg magadat is. Csak jó tanácsként"
Haver, ha ennyit ér neked ez az egész minek kérdezed.
Ilyen hozzáállással egy nap után leszerelnél úgyis mert hisztike lenne.
A bölcsész diplomáddal meg menjél szépen minőségellenőrködni mert rendfokozatot azt nem kapsz hálistennek.

Honved tudtommal nincs, kozkatona van es az rendfok nelkulinek minosul. :)
Ha van hatszeled akkor lehetsz tiszt, ha neked kell kiharcolni, akkor max altiszt sztem, ha az se megy, akkor kozkatona (legalja).
A bolcsesz diplomarol jokat nem hallok, de sztem er annyit mint a kozszolgalati egyetem diplomaja :) Futni szeretsz, akkor kivalo katona vagy, ha nagy sportolo vagy, akkor meg premium is jar minden evben
6.: Legalább valaki nem rosszindulatúan válaszol, köszi!
"A bolcsesz diplomarol jokat nem hallok"
Hát igazából ezt csak a 8 osztályos bunkó senkiháziak találtak ki, de igazából az ilyen papírral rendelkező ismerőseim 90%-ban találtak már munkát.
Persze azt hiszik, hogy a diploma azonnali munkahellyel jár, és ha valaki elmegy a legalja munkás gcik közé, már rögtön terjesztik is, hogy semmit nem ér a diploma, és mennyire hülye az illető :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!