A harmadik világháború szerintetek mikor, és hogyan fog kitörni?
Megrezzent a léc, USA és Irán között.
15 éve láttam egy Nostradamus jóslatainak értelmezéséről szóló filmet, abban az volt, hogy egy kék turbános férfi fogja megtámadni az USA-t és ezzel indul a 3. világégés. Ettől még nem biztos, hogy így lesz, csak most eszembe jutott. Én mindig is arra tippeltem volna, hogy az oroszokkal tűznek majd össze az amerikaiak.
a képlet többnyire egyszerű: nem direktbe üzennek hadat egymásnak a nagyhatalmak; lesz pár csatlós ország mindkét oldalon, akik területi viták, merénylet stb. okán egymásnak ugranak, aztán szép lassan egyre több ország csatlakozik be az egyik vagy a másik oldalon, és a végén ott tartunk, hogy világháború lett egy helyi konfliktusból
szerintem is az EU és Oroszország között várható a világháború, a jueszéjt minden oldalról védi az óceán, az oroszok legfeljebb Alaszkát tudnák elcsaklizni tőlük
"Nem lesz ilyesmi."
igen, a nagyon naivak mindig is ezt képzelték
aztán kamilláztak nagyokat, amikor mégis világháború tört ki
"Nem véletlen, hogy a hidegháborúból sem lett világháború."
helyi háború viszont annál több, szóval ez nemnyert
"Nem lesz semmilyen harmadik világháború."
na, még egy kis naiv aki azt képzeli, itt sohase lesz többé világháború
"Ne fossatok! Most sem lesz!"
ismételgesd még egy párszor, hátha a nagyhatalmak politikusai is olvassák!
lehet engem is lepontozni a történelemből felmentett mélyhülye idiótáknak, szeretem látni ha igazam van, beismerni úgyse fogják még saját maguknak se, mert az ugye derogál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!