Amikor a balkáni háború végén 2006 után amikor a jugoszláv JNA megvolt gyengülve, szinte megsemmisült akkor miért nem foglalták vissza Bácskát?
"hideg háborúba"
Hideg napok. Elírtam.
Senkinek a kedvéért, semmilyen területért és semmilyen felmagasztalt célért nem vagyok hajlandó háborúba menni.
És azt sem hagyom, hogy a gyerekeimet elvigyék.
Az a szemétláda, aki háborút akar, az menjen személyesen és vigye a saját pereputtyát vágóhídra.
# 14/22
A délszláv háborúnak daytonnal lett vége, ami utána volt azt már csak a kisebb része. Felügyelet meg nem csak koszovóban volt, jártam 2000 ben arra, tudom. Horvátországban, Boszniában ott voltak a békefentartó katonák akkor is. De legyen igazad.
"Igen és ezért pedig az akkori vezetés a hibás, mert nem képezte ki jól a magyar katonákat! Azt ne magyarázd be nekem, hogy a szerb hadsereg erősebb lett volna, és felvette volna a versenyt a magyaréval, csak mert voltak harcba. Azt is elvesztették! Már nem is volt hadseregnek nevezhető!!!"
Miért te nem akarod bemesélni, hogy a háború gyerekjáték és olyanok lettek volna az erőviszonyok, mint az Öbölháborúban a koalíciós erők és iraki haderő között.
"Mond ezt a magyar verőknek, mond ezt a Temerini fiúknak, mond ezt azoknak akiket elvittek a Balkáni háború miatt magyarokatőni Horvátországba. Mond ezt azoknak akiknek a rokonait hidegvérrel meggyilkolták, azért a pár ezer szerb miatt amit a hideg háborúba a magyar Katonák még csak nem is ők megöltek!"
Nekem vannak határon túli barátaim, Erdélyből, Felvidékről. Furcsa mód még egyikük sem mondott olyat, hogy azért vernék a magyarokat, mert békében akarnának élni abban az országban, aminek most a részesei, hanem pontosan az ilyen revíziós hangok miatt. Szívesen elnézést kérek itt és változtatom meg az erről kialakult véleményemet, ha tudod cáfolni, hogy ezen dolgokat.
Amúgy a kérdésre még mindig nem válaszoltál.
"A szerbeknek nem is volt már akkor haderejük. A sebeiket nyalogatták! "
A nemlétező szerb haderő mégis volt 212 M-84-se, 15 T72-es, viszonyítási alapon, te harmad ennyi eladatott tank miatt sírsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!