Magyarországnak van atomfegyvere?
Amikor Csernobil felrobbant szerencsére nem felénk fújta a szél a radioaktív felhőt. Meglehet, hogy elég csak kinyitni Paks tetejét és füstölni az erőmű "üzemanyagát" és kiirtani vele a fél világot?
Hallottam, hogy Amerika egy esetleges űrlény támadásra is felvan készülve? Magyarországnak is vannak ilyen esetekre protokoljaik?
Magyarországnak van atomfegyvere?
Nincs
Van Magyarországnak atom fegyvere vagy valamilyen titkos vegyi fegyver?
Nincs
bármi amit eltitkolnak?
Na olyan biztos van :DDD
Amikor Csernobil felrobbant szerencsére nem felénk fújta a szél a radioaktív felhőt.
Dehogynem - még ha nem is közvetlenül, ide is jött
Meglehet, hogy elég csak kinyitni Paks tetejét és füstölni az erőmű "üzemanyagát" és kiirtani vele a fél világot?
Tessék, ezen a képen nyitva van
És most?
Általános iskola: Mi az az 3 dolog, ami az égéshez kell?
...és kiirtani vele a fél világot?
Miért, Csernobil kiirtotta a fél világot? Egyáltalán miért akarod te kiirtani a fél világot?!
Hallottam, hogy Amerika egy esetleges űrlény támadásra is felvan készülve?
Ne "halljad", küldjél linket. Tanulmányaik biztos vannak (azzal jó pénzt lehet lehúzni a vastag pénztárcájú hadseregről) Hogy fel lennének készülve? Ugyan már!
Magyarországnak is vannak ilyen esetekre protokoljaik?
Nem tudom, de szerintem nincsenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!