Nem lehet, hogy Orbán Viktor azért ment el most hétvégén a VB-re, mert neki is elege van a melegfelvonulásból?
Figyelt kérdés
2010. júl. 11. 13:24
1/5 anonim válasza:
Azért ment el, mert
1) érdekli a foci,
2) meghívták és hülye lenne kihagyni (meg bűn lenne kihagyni) egy protokolleseményt, ahol ott van még vagy 10 másik kormány- és államfő.
Szóval kedve is volt hozzá, és kötelessége is. Nem kell ezt túltárgyalni. A melegfelvonulás pedig csak néhány nagyon ráérő aktivistának ilyen fontos esemény. Egyébként 0 a jelentősége, szinte senkit sem érdekel 1-2 mániákuson kívül.
2/5 anonim válasza:
Bill Clinton is kintvolt a VB-n, amikor az USA még nem esett ki, szóval mérne mehetne Viktor Király is? Azért választottátok meg!
3/5 anonim válasza:
Ha egyszer meghívták?? Én is mennék:))
4/5 A kérdező kommentje:
Én nem szavaztam Viktor császárra...
2010. júl. 12. 06:49
5/5 A kérdező kommentje:
Persze, én is szívesen mentem volna, csak nekem nem számolják el közpénzből...
2010. júl. 12. 06:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!