Vannak olyanok, akiknek hiányzik a régi világ, amikor az emberek még nem a luxusautókért, okos telefonokért stb. éltek, hanem a hívatásukért?
Figyelt kérdés
Amikor az emberek azért éltek, hogy kiteljesedjen az életük akár a családalapításban, akár a munkájukban, hívatásukban? Amikor még a zene tényleg zene volt, nem pedig a valamikori nagy slágerek leutánzása? Hova tart a világ úgy, hogy egyre több mindennek nincsen már becsülete, csak a kényelemnek és a pénznek?2019. júl. 1. 21:42
11/15 anonim válasza:
A kinevelt fogyasztói társadalom véleményét kérdezed olyan dologról, amit meg sem tapasztaltak.
12/15 anonim válasza:
Én már az általad leírt világ utolsó időszakában kezdtem a földi pályafutásomat, de éreztem, hogy akkor még jobban figyeltek az emberek egymásra.
Azt gondolom, hogyha a szellemet a palackból elindították annak idején jópáran, kell, hogy legyen valami útja-módja lezárni is azt a palackot.
13/15 anonim válasza:
Én full luxus autóval járok és "gazdagnak" nevezhető vagyok, de egy cseppet sem vagyok boldogabb mint régen, mert tudom ennek az árát, és nagyon nem biztos hogy megéri...
14/15 anonim válasza:
Nekem is a Wartburgszerelős időszak tetszett a legjobban...
15/15 anonim válasza:
Nem éltem a régi világban, így nem is hiányzik. Viszont amiket elmondtak róla azok alapján nem szívesen élnék benne, régi zenék se nagyon tetszenek.
Családalapításban és munkában is ki lehet teljesedni most is én úgy látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!