Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Tényleg ennyire rossz élet...

Tényleg ennyire rossz élet van a hanyatló libsi-migráns fertő nyugaton?

Figyelt kérdés

[link]

Bezzeg Magyarország, mennyivel jobb.

2019. jún. 21. 08:30
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

"Nem csak németországról szólt a cikk, hanem az uniós átlagról."

Én ezt tudom hozni példának, mert ezt ismerem. Viszont szerintem hülyeség abból kiindulni hogy "uniós átlag", amikor még németeknél is olyan különbségek vannak egyes tartományok közt, akár városok közt, hogy inkább magyarországon élnék, mint mondjuk Sachsen valamelyik lepukkant sarkán (magával sachsennel nincs bajom, de vannak nagyo szegény negydek).

Vagy NRW-ben sem biztos hogy jobban érezném magma, mint fejér megyében, vagy BP közelében.

Ez az uniós átlag inkaább olyan, mint a Magyar 300 ezer feletti átlagbér. Tény hogy annyi, de a többség nincs a közelében sem.

2019. jún. 21. 14:15
 12/21 A kérdező kommentje:
Utolsó. Még a valóságot is letagadják.
2019. jún. 22. 06:22
 13/21 anonim ***** válasza:
Hát nem?
2019. jún. 22. 14:42
 14/21 anonim ***** válasza:

Itt inkább az a kérdés hogy ha itt ilyen jó akkor miért nem jöttök ti ki? EU-ban szabadon lehet ám mozogni, fogtok egy buszt és kijöttök és akkor keresitek az álombért raktáros munkával. A hvg meg kb. annyira hiteles mint a napimigráns.

Nem fogom analizálni az egész cikket neked, de példaként ott van az hogy a vidékiek akik részben saját termelésből (levágott malac, stb) egészítik ki a fogyasztásukat ők lehúzzák ezt a statisztikát. Itt a fogyasztás csak boltban vett árúra értik. Én Svédországban élek és 2 negyeddel arrébb éheznek 8-an 1 szobás lakásokban. Az ő fogyasztásuk viszont nincs mérve mert nem állampolgáruk, nincs bejelentett fizetésük stb. Az otthoni falusi aki meg tele ette magát a tegnap levágott disznóból meg alacsony fogyasztásra van mérve, mert a munkájával, amit csak részben csinál csak kiegészítésnek keres havi 80-100 ezer forintot. Máskor szerezz már valami hitelesebb statisztikát.

2019. jún. 23. 10:37
 15/21 anonim ***** válasza:

"elsőnek: Akkor mi az apád fszáért mentél ki?"

Hogy ne ilyen müveletlen barmok közt kelljen élnem. :)

2019. jún. 24. 08:02
 16/21 anonim ***** válasza:

Kérdezö: Ki és mit tagad le?

Nekem van összahasonlítási alapom, mert éltem mindkét helyen, mindegyiknek ismerem elönyét-hátrányát.

Valószínü az mindentudó hozzáállásod az ami miatt magyarországon nem érvényesülsz. Neked máshol sem lenne jó, ismerem ezt a fajta embert. Kimennél valahová az Alpokba szobalánynak, eleinte morzsolgatnád 800 euródat, amit a szállás meg étkezés mellé kapnál napi 10 óráért, de hidd el hamar elszállna ez a felemelö érzés.

2019. jún. 24. 08:12
 17/21 anonim ***** válasza:
Hawn Emlöke.:)
2019. jún. 24. 08:14
 18/21 A kérdező kommentje:
Én még Magyarországon vagyok. De több rokonom, ismerősöm is kiment. Ők 1 évben egyszer ünnepekre haza jönnek és mesélnek. Nem csak nagyzolni akarnak, mert 4-5 milliós autókat megvettek zsebből, nem hitelre. 1ik se nagy lángész, az egyik pl az építőiparban dolgozik, a másik tanul valamit, diplomát szerez. Mindezt úgy hogy általános 8 problémát okozott. Egyik csaj ismerősöm, amikor utoljára találkoztam vele, mondta hogy megy Londonba. Utána láttam fb-n a képeit hogy Dubajban szórakozik. Az se olcsó hely. Anyám pl csak Lengyelországig ment, de ő is mesélte hogy sokkal több a fizetés, az árak meg kb a fele-harmad része a magyarnak. Írhattok itt akármit, én nekik jobban hiszek. Én is nemsoká itt hagyom ezt a putri országot.
2019. jún. 24. 13:41
 19/21 anonim ***** válasza:

"Nem csak nagyzolni akarnak, mert 4-5 milliós autókat megvettek zsebből, nem hitelre."

Ez mi ha nem nagyzolás? Élörelátó ember egzisztenciát teremt inkább.

" a másik tanul valamit, diplomát szerez. Mindezt úgy hogy általános 8 problémát okozott."

Ezt mind el is hinném, ha egy közeli rokonomat nem az egyik itteni nevesebb egyetemen korrepetálnám, ne látnám hogy mekkora a káosz. Persze cask a 15 évvel ezelötti Magyar felsöoktatással tudom összehasonlítani.

"Egyik csaj ismerősöm, amikor utoljára találkoztam vele, mondta hogy megy Londonba. Utána láttam fb-n a képeit hogy Dubajban szórakozik. Az se olcsó hely."

Mindenki tudja, miért mennek a lßanyok dubajba.

"Anyám pl csak Lengyelországig ment, de ő is mesélte hogy sokkal több a fizetés, az árak meg kb a fele-harmad része a magyarnak."

Ezt nem vitatom, de Lengeylo. mióta nyugat?

"Írhattok itt akármit, én nekik jobban hiszek. Én is nemsoká itt hagyom ezt a putri országot."

Tedd azt. Leglább majd olvashatunk posztot, hogy milyen beképzeltek a németek, meg "milyen setétek a lengyelek mert num tudnak magyarul".

2019. jún. 24. 13:52
 20/21 A kérdező kommentje:

"Mindenki tudja, miért mennek a lßanyok dubajba"

Ez nem úgy megy, hogy valaki belép Dubajba és azonnal prostituálttá változik. De azért nyilván van alapja a feltételezésnek...

2019. jún. 24. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!