Kik ezek az összeesküvés elmélet-hívő, paranoiás
öregemberek, akiket mostanában "biztonságpolitikai
szakértő" néven futtat a közmédia?
Figyelt kérdés
2019. jún. 4. 11:55
1/10 anonim válasza:
Biztonságpolitikai szakértők.
2019. jún. 4. 11:59
2/10 anonim válasza:
Ne foglalkozz a közmédiával! Az nekünk szolgáltat információkat. Nektek ott a 444. hvg, meg az Atv olyan sikeres politikusokkal, mint Horn Gábor és Herènyi Karcsi. Ők 1-1 mai napig is hitelesek, hisz sikerre vitték az szdsz-t, mdf-t! Vagy nem?
😄
2019. jún. 4. 12:30
3/10 anonim válasza:
Egykori MSZMP-sek, akiknek kevés a nyugdíja, és ki kell egészíteniük valamiből.
2019. jún. 4. 12:52
4/10 anonim válasza:
Profi népriogatási szakértők.
2019. jún. 4. 13:12
5/10 anonim válasza:
Eddig is ismertek voltak, csak a mai liberális, pc világban meglepő, ha valaki azt mondja, hogy ha idejön több millió arab, akiknek a vallása erőszakosan terjesztő vallás, melyek szaporodási rátája nagyon magas, azt terjeszkedési szándékkal teszik. Vagy ha nem is, az lesz a vége. Mi magyarok Erdély kapcsán már megtanultuk, mit jelent a genetika.
2019. jún. 4. 13:17
6/10 anonim válasza:
"Mi magyarok Erdély kapcsán már megtanultuk, mit jelent a genetika." Ez nagyon szépen hangzik! . De részleteznéd, hogy mire is gondolsz?
2019. jún. 4. 15:48
7/10 anonim válasza:
6.
Bár, nem nekem intézted a kérdést, de talán én is tudom a választ.
Őseink óccsó és primitív románokat hívtak be Erdèlybe, akik leszaporodták a magyart. Majd genetikai alapon maguknak követelték és meg is kapták Erdélyt. Igaz, nem elégedettek, hiszen szerintük az ősi román föld határa a Tisza vonala...
2019. jún. 4. 16:00
8/10 anonim válasza:
"A genetika, avagy örökléstan a gének, az öröklődés és az élőlények variációjának tudománya." és semmi köze a szaporasághoz, a létrehozott utodok számához. Vagy rosszul tudom????
2019. jún. 4. 16:21
9/10 anonim válasza:
8.
Jól tudod. De értsd jól, ha rosszul lett megfogalmazva!
2019. jún. 4. 16:48
10/10 anonim válasza:
Az őskomcsik mindenhol ott vannak: a kormány közelében, a közTV-ben és mindenhol, ahol lopni lehet!
Miért pont a közTV-s "szakértőket" szúrod ki, amikor Orbán mellet ott van "szaktanácsadónak" Boros Péter, meg Szily Katalin, akik valójában ősi kommunista múmiák...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!