Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » GINOP 5.2.1-14 Ifjúsági...

GINOP 5.2.1-14 Ifjúsági Garancia Rendszer megéri belépni?

Figyelt kérdés

Most végeztem el egy okj-t és ajánlották, hogy lépjek be. Viszont van pár dolog, ami nem tiszta:

Vannak nekem ezzel kapcsolatban bármi kötelezettségeim? Mert olvastam ilyen tanfolyamokról, meg, hogy behívták az embereket valami előadásokra. Én nem szeretnék tanfolyamot végezni, sőt munkát is a szakmámban magamnak szeretnék keresni, ezt mennyire hagyják? Vagy amit ők kiválasztanak nekem ott kell dolgozni?

A fizetésem függeni fog a programtól vagy ez attól függ, hogy a munkáltató mennyit ad amúgy?

És még egy más kérdés: ha regisztrált munkakereső vagyok, kapok valami segélyt ameddig nem találok munkát, és ha igen, mennyit?

Köszönöm a válaszokat!

2019. máj. 26. 21:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Én dolgoztam ezzel, ez nem neked éri meg, hanem a munkáltatónak, mivel neki így ingyen van a munkaerő. De ha kevés a munka, akkor szempont lehet, hogy téged így lehet foglalkoztatni. Én ugyanúg yminimálbért kaptam, azaz 120ezer forintot
2019. máj. 26. 21:34
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Várom még a válaszokat :)
2019. máj. 26. 23:11
 3/3 anonim válasza:
Munkáltatónak kellett adnod igazolást arról, hogy te ilyen program részese vagy?
2023. márc. 28. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!