Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Jó vállalkozás ötlet, ha...

Jó vállalkozás ötlet, ha narancsos boltot nyitok elkötelezett fideszeseknek?

Figyelt kérdés

Minden terméket csak narancs színben kínálnék:

- narancs színű kabátok,

- narancs nadrágok

- narancs pólók

- nőknek narancs színű fehérnemű is duci méretben nagy mennyiségben

- narancs színű robogók

- narancs kerékpárok

- narancs színű autók, leginkább prémiumok, újak és főleg használtak

- narancs színű kisállatok

- jönnek a migránsok pólók

- a muszlimok négyzetesen szaporodva elfoglalják Európát pólók, a nevezetességek helyén mecseteket ábrázolva

- stop Soros pólók

- várom a további ötleteket

Jogilag bele lehet kötni? Te vásárolnál nálam?

2019. máj. 14. 09:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem lenne nagy forgalom, nem érné meg. Az emberek nem merik vállalni hogy Fideszesek, gúnyolódásnak tennék ki magukat. A lakosság többsége nem Fideszes, és aki rászavazott, az sem mind fanatikus rajongó.
2019. máj. 15. 09:00
 12/15 anonim ***** válasza:
Te befestenéd szegény kisállatokat narancs színűre? Illetve a narancs kerékpárok kerülnének vagy fél millióba. A narancs színű prémium autók több tízmillióba. Van rá pénzed? Maximum viccből vásárolnék stop Soros pólót de ha narancs kisállat lenne a boltodban feljelentenélek.
2019. máj. 15. 12:02
 13/15 anonim ***** válasza:
A narancsodat is itthon termesztenéd?
2019. máj. 15. 22:33
 14/15 anonim ***** válasza:
Ideje átfestenem a szobám mert már ciki.)
2019. máj. 18. 00:26
 15/15 A kérdező kommentje:

Nem kell aggódni. A kisállatok kabalafigurák és plüssállatok.

Új autó készletet nem tudnék fenntartani kezdetben, mert ahhoz a 17, esetleg 18 milliós induló tőke kevés. Használt autókból már lehetne készletem. Narancs színű használt autókat könnyen találnék, mert az útkezelőnek vannak ilyen színű hivatali autói. Egyszer láttam egy narancs színű Astrát, közútkezelő felirattal, hasonlókra gondoltam. Láttam már kukás céges narancs színű hivatali autót is. Ezek közül vásárolnék, ha lejárt a lízing.

Narancsot termeszthetnék, de csak később, ha vennék egy földet és építenék rá egy nagy üvegházat. Egy igazi magyar narancs fan tőlem fog narancsot vásárolni, mert magyar termék lesz.

Arra az esetre is gondolok, hogy mi lesz akkor, ha már nem lesz narancs hype, ezért ahogy helyesen megjegyezte az egyik válaszoló, másféle rajongó közösségeket is kiszolgálnék, mert a rajongók jó vásárlók. Filmrajongókat, számítógépes és szerep játékok rajongóit, kabalafigurákkal, kis szobrokkal, gyűjtői termékekkel.

2019. okt. 21. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!