Ti támogatnátok egy olyan társadalmi változás, hogy a saját lakrészen kívül minden közös tulajdonná alakuljon át?
És az hogy néz ki?
1 tízmilliomod részem van mindenből, és egy 1 tízmilliomod részem van beleszólni mindenbe?
Valami vagy magán, vagy államé (az állam tulajdonképpen egy magánszemély).
Semmi koncepciót nem mondasz, és furcsállod hogy annyit kapsz hogy "Nem"?
A 13-as egy troll, azoknak luxus a helyesírás.
Ami nekem először eszembe jutott:
-Onnan vághatok fát ahonnan akarok? Az összes jelenleg magán és államio kézben lévő erdő közös lenne?
Mi van ha az erdő széli Drótos vagy Kalányos család ezen felbuzdulva 2-3 év alatt hazaviszi eltüzelni a fél erdőt?
Hisz közös...
És ha közös, akkor a köz feladata lenne újraültetni, karban tartani, védeni a vadkártól? Mindenki feladata lenne azokat az erdészeket fizetni?
-Bárhol építhetek házat? Teszem azt, nekem megtetszik egy épp kihasználatlan parcella a Duna mentén. Építhetek oda házat? Akkor is ha természetvédelmi terület? Hisz a természetvédelmi terület is közös lenne...
-Egy egyetem fenntartása kinek a feladata lenne?
Az jelenleg állam alá tartozik. Vagy egy kórházé?
Egyáltalán miből?
fejetlen az egész...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!