Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Milyen következménye lesz a...

Milyen következménye lesz a népességfogyásnak?

Figyelt kérdés
Nem a közeljövőről beszélek. Ha Magyarországnak így fog csökkenni a népessége, 2100-ra csak kb 6 millióan maradunk. Bulgária lakossága kb felére csökken. Romániát szintén kb 11 millióan fogják lakni. Japán meg kb 20 millió embert is veszíthet. Mi történik ezekben az országokban? Mi történik az elhagyatott házakkal, betöltetlen állásokkal, az országok gazdaságával?

2019. ápr. 24. 17:37
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
47%
Mégis miben nem értesz velem egyet? Semmiről nem írtam véleményt. Csak azért írtam, hogy ha Bécsben lennél, nem írnál ilyen hülyeségeket. Nem rég jártam ott, azt az 5-6% muszlim és egyéb más vallásút leszámítva mindenki fehér bőrű és keresztény ott. Nekem igazából még kevesebbnek is tűnt a bevándorlók száma mint Budapesten. Úgyhogy jó hazudozást..
2019. ápr. 24. 18:36
 12/23 anonim ***** válasza:
52%

Hát igen, ha te éppen Bécs belvárosában flangálsz, akkor tényleg nem látod azt amit én.

Érdekes, hogy te elmész túristáskodni néhány napra, és kétségbe vonod azt, amit egy ott dolgozó mond.

Asszem, te vagy az a menthetetlen, aki csak akkor hiszi el, hogy gáz van, ha kilóg egy bökő a hátából.

Gondolom szerinted nem is nőtt meg a gyilkosságok és a nemi erőszakok száma az utóbbi 2 évben? Ugye? Mert ilyenek mindig is voltak. Persze, csak nem ennyi. Egyébként rohadtul elege van ezekből az esetekből az osztrákok jó részének, talán észrevetted a választási eredményekben is.

De tudod mit, módosítom állításom, te nem hazudsz, csak buta vagy. :)

2019. ápr. 24. 18:43
 13/23 anonim ***** válasza:
Csökken egy kicsit a túlnépesedés.
2019. ápr. 24. 19:00
 14/23 anonim ***** válasza:

"De végülis persze, alakulhat egész kelet európában egy új kalifátus vagy egy második kína vagy india"

Már alakult.

2019. ápr. 24. 19:02
 15/23 anonim ***** válasza:

" Gyere ki és nézd meg mi van Bécsben! "

Ha ez vígasztal Brüsszel százszor szarabb.

2019. ápr. 24. 19:06
 16/23 anonim ***** válasza:
Hát igen, főleg Bécs belvárosában voltam, de nem csak ott. A belváros az határozottan fehérebbnek tűnt Bécsben, mint Budapest belvárosa. Lehet, hogy van Bécs külvárosában egy olyan került ahol több a muszlim, asszem a 11. kerület, Favoriten-ben, de az csak egy kerület. Ráadásul a közbiztonság és az életszínvonal még ott is, Bécs "no-go" zónájában is sokkal-sokkal magasabb mint Magyarország 99%-án.
2019. ápr. 24. 19:06
 17/23 anonim ***** válasza:
A nyuggerek megunják, hogy a romák folyamatosan kirabolják és gyilkolják őket, úgyhogy fegyvert fognak, a nyugdíjas milícia és a hadivajdák vezette roma horda közötti viszony elmérgesedéséből polgárháború robban ki. Az országban maradt 140 fiatal földalatti bunkerből nézi livestreamen a drónjaikkal felvett összecsapásokat.
2019. ápr. 24. 19:10
 18/23 anonim ***** válasza:

"Ráadásul a közbiztonság és az életszínvonal még ott is, Bécs "no-go" zónájában is sokkal-sokkal magasabb mint Magyarország 99%-án."

Azt tudod, hogy ez nagy butaság volt? Ugye nem gondolod komolyan?

2019. ápr. 24. 19:23
 19/23 anonim ***** válasza:

De legalább már nem kérdés, hogy van-e no go zóna. Tavaly ez is kérdés volt. Gyúrcsótány kiment Londomba, az ottani fiataloknak elmagyarázni, hogy nincsenek is no go zónák. Aztán elküldték a pi.ába.

Egyébként szerintem is még a legjobb a helyzet Bécsben, Brüsszelben, Párizsban meg Londonban sokkal rosszabb.

2019. ápr. 24. 19:26
 20/23 anonim ***** válasza:

Ha tudsz angolul:

[link]

2019. ápr. 24. 19:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!