Minek annyi stadion amikor a kórházak gusztustalanok?
Meg lehet nézni a Szent László kórházat..
Egyébként senki nem akar beteg lenni, de ha egyszer az van, akkor nem mondhatod, hogy jajj nem akarom.. A focisták nem tudnak játszani, felesleges minden..
Én nem adtam pénzt és mégis tiszta rendezett volt minden, sőt a nővérek kedvesek voltak, az orvosok meg meggyógyítottak.:)
Te vagy az, akinek el kell magyarázni a legegyszerűbb viccet is. - Ugye?
Irígykedsz, hogy valaki tud gondolkodni, te meg nem. Ezért te Lokált olvasol és elhiszel mindent, amit ír.
Én meg ironizálok egy viccesen feltett politikai kérdésre válaszolva. Összekötöm a pontokat, amikről Szent Original Viktor tanuvallomást tett.
- I. Istvánt tartja példaképének Original Viktor. Többször nyilatkozta, hogy számára ő volt az igazi reformer, aki előre vitte M.O.-t. (igazából torkig lenyelte a pápa tökeit és eladta a magyarokat, az akkori hatalom egyik képviselőinek. Vajon van párhuzam eközött és Original Viktor az orosz barátai között?).
- Original Viktor nem a templomépítést emelte ki, de erősen összeköthető a Original Viktor vallása: a focializmus, a stadion építés és az I. István általi erőszakkal kényszer-épített (robot) templomok.
- A sportot úgy akarja népszerűsíteni Original Viktor, hogy a belépők ÁFAmentessége 100%ig támogatva vannak államilag, a kaja jegy 42%osan van támogatva emberileg, de a házépítés, a munkába járás, a sportolási lehetőségek, ahol részt vehet valaki és nem csak nézheti, azok nincsenek támogatva Szent Original Viktor intézkedései miatt a kafetéria rendszerben. Azaz jutalomnak tekinthető, hogy sport rendezvényre mész nézőnek és nem az, hogy te mozoghatsz. Ez azért kapcsolódik erősen a témához, mert a mozgástól egészségesebbek lesznek az emberek. És nem attól, ha nézik. Original Viktor azért támogatja a sportrendezvényeket, mert szerinte ettől lesznek egészségesebbek az emberek, mert "kedvet kapnak" a mozgáshoz. Na a magyar focitól mindenhez kapok kedvet, pl a síráshoz, de nem ahhoz, hogy sportoló legyek.
- A mozgás időigényes. Ahhoz, hogy valakinek legyen ideje mozogni, ahhoz kifejezetten nem járul hozzá a túlórázás és a járatok ritkítása, amit Szent Original Viktor nagy lelkesedéssel vezetett be.
- Az iskolák felében, ahol kötelező a testnevelés nincs kialakítva sem öltöző, sem fürdő helység, de negyedükben még tesiterem sincs.
A személyeskedésed nagyon gyenge érv. Valójában nem is érv. Csak egy gondolkodás nélküli megnyílvánulás. Ha gondolataidat és nem az érzelmeidet akarod kifejezni, akkor kommunikálhatunk, de az érzelmeidre csak annyit tudok reagálni, hogy nagyon sajnállak, hogy ilyen érzéseid vannak és nem veszed észre a kínos, ironikus szarkazmust, ami ebben a topikban folyik.
Elírtam: nem ÁFA, hanem munkálattói adó.
De ez is jó indok lesz arra hogy trollok kommunikáció és rákérdezés helyett k*va anyázzanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!