Lehet-e a muszlimok keze a Notre-Dame leégésében?
"az eset után azonnal 100% bizonyossággal megállapítani"
-természetesen NEM lehet, de a felzaklatott tömegnek amennyire lehet, megnyugtató dolgot kell mondani, mert a pánikba esett tömeg irracionálisan viselkedik, le kell csillapodnia. Hónapok lesznek, míg kiderülhet az ok, vagy ki sem derül.
Jó, de ezen az oldalon divat még szimpla tűzvészek mögé is összeesküvést látni..
#16 Én meg pont azon gondolkodtam, hogy furcsa egybeesés, hogy pont a Nagyhét első napján történt ez.
Nem tudom, hogy megtudhatjuk-e valaha is, hogy pontosan mi történt, de szerintem valami terrorszervezet tuti magára vállalja a gyújtogatást...
Ha egy terrortámadásból ennyire futja akkor szerencsések vagyunk.
Rosszul fog hangzani, de furcsa, hogy akik korábban gépfegyverrel lőttek, bombákat robbantottak most csak ennyire futotta.
Tehát ha mostantól bármelyik európai, mit európai legyen úgy általában véve a nyugati világban történik egy tűzeset, egy komolyabb baleset, összedől egy híd, beomlik egy alagút, lezuhan egy repülő akkor a legvalószínűbb magyarázat helyett pl. gondatlanság, anyagfáradás, emberi hiba szóval ezek helyett elő lesz véve bizonyos körökben a muszlim kártya?
Nem mondom szép kis jövő, ezt úgy hívják, hogy bűnbak keresés. Mind tudjuk, hogy mihez vezetett már párszor a történelemben, "jó esetben" önbíráskodáshoz, lincseléshez, tömeghisztériához, rosszabb esetben meg népirtáshoz ha az állam is partner volt rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!