Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A Gyurcsány család jót akar...

A Gyurcsány család jót akar Magyarország lakosságának azzal, hogy támogatja az Európai Egyesült Államok létrejöttét?

Figyelt kérdés
Vagy végképp, visszafordíthatatlanul ki akarja játszani hazánkat Brüsszelnek és a pénzügyi világhatalomnak?

2019. ápr. 13. 09:03
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
70%
Megnézném én mikor lenne egységes bérezés, életszínvonal, gazdaság az egész "egyesített európában" ahogy egyesek ezt elképzelik.
2019. ápr. 14. 18:07
 12/20 anonim ***** válasza:
55%
Mondjuk az se lenne haszontalan, ha fogalmad lenne pl az USA-ról. Csak úgy minta gyanánt...
2019. ápr. 14. 18:14
 13/20 anonim ***** válasza:
58%

"Mert nem akarjuk, mi, az emberek."

Kik azok a "mi" ?

A fidesz szimpatizánsai? Az még Magyarországra vetítve sem elegendő. Ebbe egy kicsivel szèlesebb körnek van beleszólása.

2019. ápr. 14. 18:16
 14/20 anonim ***** válasza:
71%

12.

Nekem speciel van némi fogalmam az USA-val kapcsolatban. Ott az államnyelv az angol. Ott az egyesült állami fizetőeszköz az usd. Az államokban egységesen kormányzók "uralkodnak" míg itt királyok, hercegek, (grófok), államelnökök, köztársasági elnökök... És, már leírtam, korábban....

2019. ápr. 14. 18:22
 15/20 anonim ***** válasza:

És?

Mi a probléma?

2019. ápr. 14. 18:24
 16/20 anonim ***** válasza:
Szóval ki lehet jelenteni, hogy az usa-minta nem is működne itt.
2019. ápr. 14. 18:41
 17/20 anonim ***** válasza:
Kijelenteni bármit ki lehet, de mi az alapja?
2019. ápr. 14. 18:47
 18/20 anonim ***** válasza:
30%

17

Az az alapja, hogy nekünk 1222-ben már volt Aranybullánk, és nem "kellett" őslakosokat irtanunk, hogy elvegyük tőlük a honukat.

Az az alapja, hogy mi megfizettük az árát minden néhány békés(ebb) évtizednek.

Az az alapja, hogy nekünk mindig akadtak akár nemeseink, akik le tudtak mondani a birtokaikról a függetlenség reményéért.

Az az alapja, hogy nekünk mindig akadtak olyan egyszerű parasztjaink, akik az utasítás ellenére megmentették az őshonos állatainkat.

De hát ezt egy Wbiker beszédes nevű valaki honnan is értené. Talán jobb is, ha nem érti.

2019. ápr. 14. 19:33
 19/20 anonim ***** válasza:
Ezt én értem, de ez pontosan hol välasz a kérdésemre?
2019. ápr. 14. 20:11
 20/20 anonim ***** válasza:
40%
Gyurcsány, és Dobrev, csak a romboláshoz, pusztításhoz ért.
2019. nov. 3. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!