Mosonmagyaróváron szombaton lesz gárdatoborzó. Én győri vagyok, szerintetek ott is jelentkezhetek, vagy csak győrben? (mert végülis mosonmagyaróvár is a megyében van)
." Egyik kutya, másik eb (mármint a kormányok"
Nem tudsz arról hogy a bíróság betiltotta? Milyen kormány lenne az amely egy bíróság ítéletét semmibe veszi? És milyen állampolgár?
A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 23:37
A Magyar Nemzeti Gárdát nem tiltották be. Júniusban alakult.
Egyébként a hír sántít, ha jól tudom akkor 74 embert vittek el. (egyiküket a fogdán agyonverték a rendőrök, jelenleg kórházban van)
"egyiküket a fogdán agyonverték a rendőrök, jelenleg kórházban van)"
És ezt honnan tudod?
A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 23:51
Hitelesebb Mosonmagyaróváron "magyarkodni", mint Pesten Floridát játszani. ;)
"egyiküket a fogdán agyonverték a rendőrök, jelenleg kórházban van)"
Éljen,éljen,megérdemelte!Kik ők,hogy rájuk nem vonatkoznak a törvények??Felsőbbrendűnek képzelik magukat mert gárdisták...,ugyanmár!!!Egyébként egy kőrözött bűnözőt is elfogtak a gárdisták között,szóval ennyit erről a szedett-vedett bandáról!:D
Jah..,megalapult a Gárda:DD Nyelvtanból hanyas voltál??
A kőrözött bűnöző ellen lopás miatt a Komáromi Rendőrkapitányság adott ki elfogatóparancsot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!