Autó eladása magánszemélytől magánszemélynek?
Magánszemély vagyok, van egy régebbi, motorhibás autóm amit szeretnék eladni, van is rá érdeklődő.
Kérdésem az lenne, van-e valami szerződés-sablon valahol elérhető, ami hivatalos és törvényeknek megfelelő???
mert a gugli az nem csak az igazságot tartalmazza ám, lehet ott ezer találat is ha csak 10 felel meg a jogi előírásoknak és én pont nem azt fogom ki akkor szárban vagyok...
gondoltam akad itt valaki aki már adott el és rendelkezik tudással hogy biztosra mehessek, no nem a magadfajta google-huszárok akiknek az össz tudásuk kimerül az efféle mondatokban, kedves #1
• Például, a [link] oldalon van letölthető „Gépjármű tulajdonjog változását igazoló teljes bizonyító erejű magánokirat”.
A link, ahol a dokumentum letöltésére lehet kattintani: [link]
Megjegyzés: a közigazgatásban nem a Microsoft Office-t használják, hanem az ingyenesen letölthető LibreOffice-t; azzal lehet megnyitni és akár online kitölteni. A LibreOffice letölthető, például, innen: [link]
• Kormányablakokból, okmányirodákból is ingyen elhozható; általában az ügyfél várakozó helyen van kitéve.
Ezek biztosan jók.
# 3
köszönöm, na ez tuti hivatalos
a libre nem probléma, linuxot használok azon az a gyári :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!