Ti tervezitek, hogy külföldre költöztök?
Figyelt kérdés
Mi miatt tervezitek? Mely országba költöznétek?2019. márc. 19. 06:58
11/19 anonim válasza:
Én a Marsra tervezek menni, de Elon Musk és a SpaceX program kicsit le van maradva
14/19 anonim válasza:
1-es, ne aggódj, a fizetésed felét most a migránsok között osztják szét, sőt ahogy jelenleg haladnak a dolgok, egyre nagyobb hányadát fogják...
15/19 anonim válasza:
Egyelőre nem. Aztán nem tudom mi lesz.
16/19 anonim válasza:
Igen.
#10 Azért, mert nem mindenről a kormány tehet. Ha egyszerűen az emberek (is) teszik élhetetlenné valaki számára ezt az országot, akkor teljesen jogos az országot pocskondiázni. Nem érdekel, hogy ki mit gondol erről, de számomra már hányingerkeltő az a gyűlölet, az az agresszivitás, az a közöny ami az átlag magyart jellemzi. És ezzel meg is válaszolnám a második kérdést. Ez az egyik, a másik meg több lehetőség van azon a területen, amit tanulok.
Németország a cél, talán még Skandinávia és Ausztria.
17/19 anonim válasza:
#14 Ne zavarjon, hogy ő is az.😂 Mellesleg amíg a németek többsége ezt támogatja, addig neked nem teljesen mindegy?
19/19 anonim válasza:
Igen, tervezem:) Mégpedig azért, mert egyszerűen nem szeretek itt lakni. A mindennapokat is annyira képes ez a fejletlen hulladék ország megnehezíteni, a megélhetésről meg ne is beszéljünk. Továbbá, sosem vonzott a magyar kultúra, a magyar "értékek". Engem az amerikai tengerpartok és hegységek vonzanak, hogy láthassak végre gyönyörű helyeket, ne csak képen és az álmaimban :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!