Miért szülnek az emberek bizonytalan körülmények közt?
Mert ezt látták maguk körül. Aztán azok is mindig megéltek valahogy. Meg nyilván ők semmiben sem terveznek, élik az életüket, aztán lesz, ahogy lesz. A gyerekvállalás sem tudatos, lehet, hogy csak becsúszott.
De ez így volt 40-50 éve is.
Mert a szaporodási ösztön az életösztön után a legerősebb érzés. A gyermekvállalásnak a reális felmérése, felelősségvállalás, nem a primitív réteg sajátossága és rendszerint az ilyenek szülnek agyba-főbe a bizonytalanra, a semmire.
Akiktől ezeket a hirdetéseket olvasod, nyilván nem egyetemi tanárok, de még csak nem is különösebben iskolázottak.
Mert nincs pénz gumira, se tablettára.
Aztán a hatvanozásnak meg ez a vége.
Sok emberrel beszélgettem erről és mindegyik az összes csak a közhelyeket puffogtatta pl
Ó én munkásszállóra szültem és milyen rendes ember lett a fiam.
Ha a jobb sorsomra várnék sose lenne gyerekem.
A gyereknek jönnie kell ez a természet rendje.stb stb.
Én meg úgy voltam vele hogy először kell egy stabil körülmény meg is kellett érnem hozzá és aztán ebbe a tutiba akkor jöhet az egész megkoronázása a gyerek.
De gondolom most le leszek nullázva mert az életben is mindenki azt mondja ez irányú nézeteimre hgy full hülye vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!