Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért nem innovatív a magyar...

Miért nem innovatív a magyar ember?

Figyelt kérdés
Nem újít, jó neki ahogy van, inkább kritizál, alattomos, még ha ha a saját sorsáról van is szó nem tesz érte, lásd tovább tanulás, sorsán valló jobbítás, új vezetőség választás, munkája jobbítás, rátarti stb.
2019. jan. 21. 13:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
7# most megint kiforgatod...én ezzel annyit akartam mondani, hogy egy átlagos német ember kevésbé innovatív, és kreatív, mint egy magyar! Nyilván volt okuk " nem annyit gondolkodni", de hát sokuknak ebben nincs sok érdeme... ezt dobta a gép.
2019. jan. 21. 14:33
 12/18 anonim ***** válasza:
Ha kritizál, az már az első lépés a jobbítás felé. Nem alattomos, csak ha valaki nincs jelen, azt szokták jól kibeszélni, mert nem akarják szembe támadni. Ez inkább csak óvatosság, diszkréció. Lehet, hogy csak nem akarják a vele való kapcsolatot elrontani. Nagyon sok magyar tanul, több diplomás van, mint amennyire szükség van itthon. Nem rátarti a magyar, inkább alábecsüli magát. Az új vezetőséget nem egyszerűen meg kell választani, hanem az új vezetőknek fel kell mutatni valami eredményt, pozitívumot, ami miatt őket szeretnék. Ha munkahelyre gondolsz, a tulajdonos nem leváltható. Más pozíciók tanulással elérhetők.
2019. jan. 21. 14:36
 13/18 anonim ***** válasza:
ne általánosíts...én például tettem a saját jövőmért...az, hogy más nem tesz, az miért engem érdekeljen? egyáltalán hiba ez? ha valakinek ez megfelel, akkor legyen ilyen...én meg olyan leszek, aki nem mások boldogulásával foglalkozik.
2019. jan. 21. 16:36
 14/18 anonim ***** válasza:
Egyet kihagytál. A weboldalán mindegyik innovatívnak írja magát. Közben ötleteket lopnak a másiktól. Ez az innováció. Ez az informatikai cégek között nagyon divat.
2019. jan. 21. 18:45
 15/18 anonim ***** válasza:

"én ezzel annyit akartam mondani, hogy egy átlagos német ember kevésbé innovatív, és kreatív, mint egy magyar!"

Érdekes, valahogy mégis ők vannak ott a technika élvonalában már évszázadok óta és nem a Dicsőséges Magyarok. Vagy mire céloztál? Nem olyan kreatívak kiskapuk keresésében és újfajta korrupciós módszerek kidolgozásában, mint a magyarok?

2019. jan. 21. 19:11
 16/18 Gyépésmérnök ***** válasza:

Rendszeresen dolgozom együtt németekkel.

Ha mi magyarok nem alkalmazkodunk hozzájuk, az idióta agymenéseiket, a nem létező szabályokhoz ragaszkodásukat helyi kreativitással kompenzálva, a berendezések zöme a mai napig nem működne.

2019. jan. 22. 09:11
 17/18 anonim ***** válasza:
Érdekes egy család lehettek! A Magyarok szerencsére nem ilyenek!
2019. jan. 22. 21:44
 18/18 anonim ***** válasza:
mert krumplistészta
2019. febr. 27. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!