Miért nem innovatív a magyar ember?
Figyelt kérdés
Nem újít, jó neki ahogy van, inkább kritizál, alattomos, még ha ha a saját sorsáról van is szó nem tesz érte, lásd tovább tanulás, sorsán valló jobbítás, új vezetőség választás, munkája jobbítás, rátarti stb.2019. jan. 21. 13:24
11/18 anonim válasza:
7# most megint kiforgatod...én ezzel annyit akartam mondani, hogy egy átlagos német ember kevésbé innovatív, és kreatív, mint egy magyar! Nyilván volt okuk " nem annyit gondolkodni", de hát sokuknak ebben nincs sok érdeme... ezt dobta a gép.
12/18 anonim válasza:
Ha kritizál, az már az első lépés a jobbítás felé. Nem alattomos, csak ha valaki nincs jelen, azt szokták jól kibeszélni, mert nem akarják szembe támadni. Ez inkább csak óvatosság, diszkréció. Lehet, hogy csak nem akarják a vele való kapcsolatot elrontani. Nagyon sok magyar tanul, több diplomás van, mint amennyire szükség van itthon. Nem rátarti a magyar, inkább alábecsüli magát. Az új vezetőséget nem egyszerűen meg kell választani, hanem az új vezetőknek fel kell mutatni valami eredményt, pozitívumot, ami miatt őket szeretnék. Ha munkahelyre gondolsz, a tulajdonos nem leváltható. Más pozíciók tanulással elérhetők.
13/18 anonim válasza:
ne általánosíts...én például tettem a saját jövőmért...az, hogy más nem tesz, az miért engem érdekeljen? egyáltalán hiba ez? ha valakinek ez megfelel, akkor legyen ilyen...én meg olyan leszek, aki nem mások boldogulásával foglalkozik.
14/18 anonim válasza:
Egyet kihagytál. A weboldalán mindegyik innovatívnak írja magát. Közben ötleteket lopnak a másiktól. Ez az innováció. Ez az informatikai cégek között nagyon divat.
15/18 anonim válasza:
"én ezzel annyit akartam mondani, hogy egy átlagos német ember kevésbé innovatív, és kreatív, mint egy magyar!"
Érdekes, valahogy mégis ők vannak ott a technika élvonalában már évszázadok óta és nem a Dicsőséges Magyarok. Vagy mire céloztál? Nem olyan kreatívak kiskapuk keresésében és újfajta korrupciós módszerek kidolgozásában, mint a magyarok?
16/18 Gyépésmérnök válasza:
Rendszeresen dolgozom együtt németekkel.
Ha mi magyarok nem alkalmazkodunk hozzájuk, az idióta agymenéseiket, a nem létező szabályokhoz ragaszkodásukat helyi kreativitással kompenzálva, a berendezések zöme a mai napig nem működne.
17/18 anonim válasza:
Érdekes egy család lehettek! A Magyarok szerencsére nem ilyenek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!