Miért akarják az emberek ebben a kategóriában leváltani a Fideszt? Az üzlet és pénzügyek kategóriába írók szerint szárnyal a gazdaság.
Tudsz angolul, van egy érettségid és az SSC-knél gazdag leszel.
Betanított munkás 6 általánossal nettó 250 alatt fel sem kell.
Az emberek szerint Magyarországon jobbak a lehetőségek mint külföldön, azt tanácsolják a kinn élőknek, hogy jöjjenek haza.
Ez az üzlet és pénzügyek kategória!
Titeket Soros pénzel?

21: Volt egy troll, aki állandóan kiírta, hogy nem érti mit rinyálnak az emberek a rossz megélhetéssel, mikor ő milliókat keres Miskolcon. Írtuk neki árulja már el mit dolgozik és először mindig azt mondta, hogy a Boschban kap ennyi fizut havonta targoncásként, de megy át dolgozni a Hellhez, mert ott még többet kap, ott a nője is sima melósként 300-350 ezreket kap ki nettóban. Emiatt mindig fújta mit sírnak az emberek, milyen rossz életkörülményekről beszélnek, stb.
Utána mindig elhordott minden hazugnak engem mikor leírtam, hogy a bátyámat is hívták a Boschoz dolgozni, targoncásként, de csak 230at kapott volna, de úgy, hogy ő magyar targoncás versenyeken is vett részt. :D (igen, vannak targoncás versenyek).

Ez poén, de tényleg nincs meg a tag. :D
Én kolopelére emlékszem, aki valami gazdag cégtulajdonos volt itt és istenként tisztelte Orbánt, meg az a másik hülye, aki a közmunkás fizetéséből épített magának házat és minden hónapban még félre is tudta tenni a fizetése felét. :D

Én rendszeresen látogatom az üzlet és pénzügyek kategóriát, de ilyen hozzászólásokat nem nagyon látok. Linkelhetnél párat.
Amúgy már megszokhattuk, hogy itt mindenki millió felett keres, meg azt sem tudják, hova tegyék a pénzüket. Aki rosszul keres, az persze nem írogatja be.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!