Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért akarják az emberek...

Miért akarják az emberek ebben a kategóriában leváltani a Fideszt? Az üzlet és pénzügyek kategóriába írók szerint szárnyal a gazdaság.

Figyelt kérdés

Tudsz angolul, van egy érettségid és az SSC-knél gazdag leszel.

Betanított munkás 6 általánossal nettó 250 alatt fel sem kell.

Az emberek szerint Magyarországon jobbak a lehetőségek mint külföldön, azt tanácsolják a kinn élőknek, hogy jöjjenek haza.

Ez az üzlet és pénzügyek kategória!

Titeket Soros pénzel?

2019. jan. 16. 09:18
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Ez a Bosch cuccos mi volt? Én elég régi motoros vagyok ebben a topicban, de nem dereng.
2019. jan. 16. 10:07
 22/33 anonim ***** válasza:
20: Milyen jó munkás lett volna akkor abból a trollból a szocializmus idején, hogy egy hónap alatt dolgozott egy teljes évnyit. Szerintem maga Kádár lovagolt volna le fehér lovon, de még Rákosi is feltámadt volna, Lenin meg kitérítette volna még a transszibériai expresszet is, hogy személyesen gratuláljon neki. :D
2019. jan. 16. 10:07
 23/33 anonim ***** válasza:
88%
Az üzlet és pénzügyek tipikusan az álmodik a nyomor kategória lett (vagy az is volt). Az egyikük nem tom milyen jáva fejlesztő milliókért, a másik nem ismer senkit aki félmillió alatt keres, a harmadik többbizniszes vállalkozó, aki akár hónapokig otthon pihen, annyira sikeres, a negyedik otthonról pókerezik abból él stb. Csupa gyöngyszem, csak az a baj, hogy köszönőviszonyban sincs a valósággal (ha egyáltalán igaz lenne).
2019. jan. 16. 10:09
 24/33 anonim ***** válasza:

21: Volt egy troll, aki állandóan kiírta, hogy nem érti mit rinyálnak az emberek a rossz megélhetéssel, mikor ő milliókat keres Miskolcon. Írtuk neki árulja már el mit dolgozik és először mindig azt mondta, hogy a Boschban kap ennyi fizut havonta targoncásként, de megy át dolgozni a Hellhez, mert ott még többet kap, ott a nője is sima melósként 300-350 ezreket kap ki nettóban. Emiatt mindig fújta mit sírnak az emberek, milyen rossz életkörülményekről beszélnek, stb.

Utána mindig elhordott minden hazugnak engem mikor leírtam, hogy a bátyámat is hívták a Boschoz dolgozni, targoncásként, de csak 230at kapott volna, de úgy, hogy ő magyar targoncás versenyeken is vett részt. :D (igen, vannak targoncás versenyek).

2019. jan. 16. 10:11
 25/33 anonim ***** válasza:
43%

Ez poén, de tényleg nincs meg a tag. :D

Én kolopelére emlékszem, aki valami gazdag cégtulajdonos volt itt és istenként tisztelte Orbánt, meg az a másik hülye, aki a közmunkás fizetéséből épített magának házat és minden hónapban még félre is tudta tenni a fizetése felét. :D

2019. jan. 16. 10:14
 26/33 anonim ***** válasza:
kolopele ilyen 2011 környékén volt itt. Úristen, már 8 év eltelt azóta...
2019. jan. 16. 10:16
 27/33 anonim ***** válasza:

Én rendszeresen látogatom az üzlet és pénzügyek kategóriát, de ilyen hozzászólásokat nem nagyon látok. Linkelhetnél párat.

Amúgy már megszokhattuk, hogy itt mindenki millió felett keres, meg azt sem tudják, hova tegyék a pénzüket. Aki rosszul keres, az persze nem írogatja be.

2019. jan. 16. 10:19
 28/33 anonim ***** válasza:
Ingyen szállás ° hajléktalanszálló, 4-5 ember egy 5 négyzeméteres szobában.
2019. jan. 16. 10:20
 29/33 anonim ***** válasza:
28: Ez ráadásul még a jobbik eset.
2019. jan. 16. 10:51
 30/33 anonim ***** válasza:
0%
A galamb is szárnyal mégis mindenhol utálják mert mindent õsszeszar.
2019. jan. 16. 10:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!