Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Annak aki 60+ feletti és...

Annak aki 60+ feletti és annyit nem ért el az életben, hogy elég pénze legyen ahhoz, hogy boldogon éljen minek nyugdíj?

Figyelt kérdés

Konkrétan minek ezeket támogatni? Aki annyira életképtelen és szerencsétlen minek még segíteni? Max túlélni tud. Aki 60 éves korára annyi egzisztenciát nem hozott össze, hogy normálisan megéljen a félretett pénzéből, az ő hibája.

Nem politizálok, senkit nem támogatok, egyik pártot sem. Az én jövőm nem mástól függ.

Ugyanez a példa: ne a csövesnek adj, a vállalkozónak, ő majd befekteti!

2019. jan. 11. 14:32
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
91%
A többségük tisztességgel felnevelt gyerekeket, elinditották az életüket, a te anyukád útszéli volt, hogy ilyen selejtet nevelt?
2019. jan. 11. 15:57
 32/47 anonim ***** válasza:
92%

Pont te mersz pofázni Kérdező, aki még egy fillért nem rakott a közösbe?

Vagy számlát adsz a kuncsaftoknak és adózol utána?:D

2019. jan. 11. 16:01
 33/47 grafno ***** válasza:
89%
A diploma mellé észt is adhattak volna már neked.. Nem biztos az ő hibája. Ha lenne eszed nem is írtál volna ilyen kérdést ki.
2019. jan. 11. 16:01
 34/47 Andizsuzsi ***** válasza:
90%

"Andizsuzsi, a te életedet ki alapozta meg?"

Az enyémet konkrétan az alkoholista apám, aki minden hónapban elkártyázta a fizetését.

Amúgy semmi gond nincs azzal, ha valaki jó helyre születik, él az adott lehetőséggel, tanul, főleg ha az értelmi képességei is lehetőséget adnak arra, hogy olyan szakmát tanuljon, amivel relatíve gyorsan lehet magas jövedelemre szert tenni.

Nekem azzal sincs gondom, ha valaki qrvának áll, arra is van kereslet, azt is ki kell elégíteni.

A stílus, ahogy megfogalmaztad a mondandódat, az az, ami itt többeknél kiveri a biztosítékot. Ahogy lekezelően és provokatívan írsz azokról, akik tisztességes munkával éltek le egy életet, biztosítva azt, hogy te az ágyban megkeresett bevételedből jól élhess.

Tudom, hogy a kérdést provokációnak szántad, ugrottak is rá a válaszolók, de akkor is ízléstelennek tartom mások baján szórakozni.

2019. jan. 11. 16:09
 35/47 anonim ***** válasza:
89%
Az oktat ki minket az életről, aki kövér öregek túrós pömpölőjét szopogatja? Ez a felépített élet? Ahhoz, hogy szétrakd a lábad kár volt lediplomázni.
2019. jan. 11. 16:33
 36/47 anonim ***** válasza:
83%
Mindig megdöbbentő, mikor az ilyen szinten ostobák akarják osztani az észt nyugdíjról meg arról kinek mi járjon de közben arról halvány lila fogalma nincs mi az az adózott jövedelem. :DD
2019. jan. 11. 16:52
 37/47 anonim ***** válasza:
91%

Emberek EZ EGY TROLL! Miért veritek neki a farkát?

Pont azért írta ki ezt a kérdést, hogy megkapja ezt a kiverést tőletek...

2019. jan. 11. 17:00
 38/47 anonim ***** válasza:
90%
Az, hogy 5 különböző országból származó külföldi kuncsaft is megérti hogy "sucky sucky ten bucky" még nem azt jelenti hogy 5 nyelven beszélsz.
2019. jan. 11. 17:21
 39/47 anonim ***** válasza:
83%

"Már csak két évem van, stb.. hallottam már. Nem boldogok a saját életükkel, várnak, na de mire? "

1.honnan tudod, hogy nem boldogok?

2.a nyugdíjas éveket várják, mint minden normális ember, aki tisztában van vele mikortól jár neki.

"befejeztem, nekem van jobb dolgom,"

Pff, ez így megfutamodás. Jól el vagy varázsolva, hogy azt hitted, majd mindenki veled együtt helyesel majd, hogy tényleg milyen rohadtak ezek a nyuggerek. Váratlanul ért a kereszttűz? Pedig maradhatnál, megtanulhatnád, hogy vannak másképp gondolkodók is, akiknek nem kell elfutni a véleménye elől.

2019. jan. 11. 17:27
 40/47 anonim ***** válasza:
90%

a kérdésről egy pali jutott eszembe,akivel időnként dumálok.

egy orvosi műhiba miatt levágták a lábát,majdnem tőből.

50 körüli pali,a felesége elhagyta,a melóját nem tudta folytatni,5 éve jár a bíróságra a műhiba per miatt,de semmi.

úgyhogy csóró rokkant nyugdíjas lett...bocs a te besorolásod szerint életképtelen.

2019. jan. 11. 17:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!