Ti is ijesztőnek tartjátok, ami ebben az országban folyik?
Politikai hovatartozástól függetlenül,számomra nagyon ijesztő,ami mostanság folyik.
Néhány éve még mindenki a migránsoktól rettegett,hiába nem látott még soha életében migránsot. Aztán jött most a választás, plakátok mindenhol : az egyik plakáton Sorost szidták,a másikon Orbánt.
Emellett,ami számomra nagyon ijesztő az az,hogy hogyan viselkednek felnőtt,elvileg értelmiségi emberek,akik az országunkat irányítják. Mint az óvodások,egymás beszédei alatt kiabálnak,hisztiznek,mint az óvodás kislányok,meg fütyülnek,mint az alkoholista építkezési segédmunkások. (Tisztelet a kivételnek.)
Most volt ez a rabszolgatörvény balhé. Cirkuszi előadáshoz tudnám hasonlítani. Lefekszenek hasra egymás elé az ajtóba tiltakozásuk jeléül? Ez most komoly?
A tüntető tömeg is szánalmasan viselkedett,szerintem. Oké,tüntetés,oké,tiltakozás,oké,véleménynyilvánítás,de nem lett volna muszáj a fővárost szétverni,mint valami állatkertből szabadult csorda.
Fiatal vagyok, Magyarországon tervezem a jövőmet,még csak meg sem fordult a fejemben elmenni,de egyre elkeserítőbb a helyzet.
Nektek mi a véleményetek?
Ijesztő a helyzet igen.
Ijesztő, hogy egy 8 éven át hatalmon levő kormánynak az az egyetlen kormányprogramja, hogy STOP MIGRÁNSOK - STOP SOROS. És hogy aki nem velünk, az ellenünk. És hogy aki ellenünk, az kizárólagosan sorosbérenc.
Ijesztő, hogy ez a kormány nem áll ki a kritikák elé. Nem számol be róla, hogy mi történt 8 év alatt, mit miért tettek... Mi félnivalójuk lenne, ha tényleg jól tennék a dolgukat?
Ijesztő, hogy a parlamenti ellenzéknek ez maradt - botrány keltése és fütyülés - az egyetlen eszköze.
És Ijesztő, hogy semmi beleszólásuk sem maradt a dolgokba. Javaslataikat meghallgatás nélkül lesöprik. Ha rendkívüli ülést hirdetnek, ellehetetlenítik.
Ijesztő, hogy a kínos kérdésekre a "Tisztelt Ház" megelégszik annyi válasszal, hogy "Boldog Karácsonyt!".
Ijesztő az ütem, amiben Pénztáros Lőrinc, meg a "csőkosok", vejek, sógorok, rokonok pénztárcája gyarapszik.
Ijesztő, hogy a Közmédia nem hallgatja meg az ellenzéki politikusokat, max bevágnak valami felvételről rájuk nézve kínos dolgokat.
És rettenet ijesztő, hogy ha a Közmédia elé vonulnak, 5 pontos petícióval, akkor a Közmédia a petíció tényét elhallgatja, tartalmát, célját nem ismerteti, helyette félrebeszél, tereli a témát.
Ez így van amúgy nekem is volt nagyon heves szóváltás, azért mert a miniszterelnökurat számra mertem venni. Régi és jó ismerőseim tiltottak, mert képemhez O1G logót raktam... Saját családomnon belül megy a széthúzás. De nem látod kik teszik ezt az emberekkel? Kik elvakultak egy párt iránt? Az ellenzéki szavazók nagy része pátfüggetlen, csak demokráciát akarnak.
Eközben a kormány közeli médiákban provokátoroknak, meg feleslegesen hisztizőknek mutatják be mindazt aki és ami nem a Fidesz mellett van (ezt látod te is, "volna muszáj a fővárost szétverni,mint valami állatkertből szabadult csorda.")
De azt senki nem látja, hogy milyen károkat okoz ez a párt az országban. Szembemegy az EU-val, diktatórikus módon hozat meg törvényeket a parlamentben, korrupció ellenőrzését ellehetetleníti, fiatalok százezreit üldözi külföldre. Cserében mit mutat fel? Rengeteg látszatintézkedéssel, sajtopropagandaval hülyíti
Az embereket, sorossal riogatnak és a Fidesz programja ezzel ki is merült.
Kérdező, te csak a fekvő ellenzéktől félsz?
Attól nem, hogy létezik egy olyan magán-horda a köztelevízióban, akik lesz@rhatják azokat a rendőröket, akiket a mentelmi joggal rendelkező Magyar Parlament képviselői hívtak segítségül?!
Ez a félelmetes, nem a te habonyi rettegésed!
Kedves kérdező! Hol és mit vertek szét? Ne a kormánytévékből informálódjál már! Indexen, youtubeon fent van, hogy mit csináltak az Mtv biztiőrei a politikusokkal bent. Ne ordítozzon az ellenzéki képviselő? Mit csinálna ha már a parlamentbe se kap szót?
Jó észrevetted, hogy valami nincs rendben az országban, csak azt nem, hogy mi az...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!