Újabb hidegháború jön?
Figyelt kérdés
Az oroszok új rakétát fejlesztettek ki, ami ellen védtelen a világ. Jövőre fogják hadrendbe állítani. Hiába erősebb az USA hadserege és gazdasága, mégis tehetetlen lenne egy orosz atomcsapás ellen, és így teljesen más pozícióba kerül, mint eddig volt. Nyilván ez az USA-t is a rakétái fejlesztésére ösztönzi, plusz új védelmi rendszert is ki kell fejleszteni, tehát újra beindul a fegyverkezés.
2018. dec. 29. 17:33
21/24 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy én látom rosszul, de szerintem az USA csak a diktátorokra, agresszor és terrorisra államokra, vagy olyan államokra nézve jelent fenyegetést, amik egyes térségekre és környező államok biztonságára nézve jelentenek veszélyt. Olyat még nem láttam, hogy egy demokratikus, békés országot megtámadott volna.
2018. dec. 30. 11:09
22/24 Alex Fly válasza:
@21: az USA az olyan országokra jelent veszélyt, amely zavarja az érdekeit. Természetesen a legegyszerűbb, ha ezeket kinevezi "zsivány államoknak", amelyek antidemokratikusak, támogatják a terrorizmust és veszélyt jelentenek a térség stabilitására. A legjobb ürügy arra, hogy beavatkozzanak szuverén államok belügyeibe -a legtöbbször pont az ellenkező hatást érve el, mint amit reklámoznak...
23/24 anonim válasza:
24/24 anonim válasza:
Melegháború jön inkább. Támadnak a melegek és a transzneműek a leszbikkel karöltve. Szép kis LMBT világ várható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!