Uraim! Önök hogy készülnek a világháborúra? Kinek az oldalán harcolnának szívesebben? Oroszország, vagy Ukrajna? Ezügyben mi a véleményük?
"Oroszország, vagy Ukrajna?"
Egykutya. Amellett kell harcolni, amelyik erősebb, mert ha vesztünk, megszívjuk! Ha egy kövi világháborút elvesztünk, akkor lehet az országot is elveszítjük! Ha valami világmegváltó nézetet vallana az egyik, és nem bírnám megállni, hogy ki ne álljak mellette, akkor csatlakoznék mellé. De így igazából egyik sem képvisel mély gondolatokat, érzéseket, egyik sem tenné különösebben jobbá a világot, úgyhogy leginkább próbálnék kimaradni a háborúból.
"Uraim!"-és a nőkkel mi van?rögtön az elején egy diszkriminatív megjegyzés,azt hiszem sokan fognak utálni.
"Önök hogy készülnek a világháborúra?"-én élem az életem a megszokott módon,ennél többet nem tudok tenni.
"Oroszország, vagy Ukrajna? Ezügyben mi a véleményük?"-gondolom nem ők fognak világháborúzni.én a nagy szomszédos baráti országgal szimpatizálok,amely már nem is szomszédos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!