Milyen forradalmat emlegetnek 2020-ra?
Már 1-2 éve egy haverom említette, hogy meglátom, 2020-ra forradalom és nagy változás lesz a világban. Azt hiszem az amerikai elnökválasztás előtt (azaz még az eredmény előtt) is mondta. Pár hete itt az oldalon is láttam olyat aki ugyanígy forradalmat jósolt 2020-ra.
Mi az, amire gondolnak? Ki csinál forradalmat ki/mi ellen/mellett és hol?
És miért pont 2020? Mármint akármikor máskor is lehetne, de így jósolgatták már évekkel ezelőtt is, mintha kőbe lenne vésve.
2es, te most elkezdtél keresni egy több hetes kérdés alatt egy többhetes kommentet? Mégis milyen módszerrel keresel ilyet?:D
Azt már megszoktam, hogy (főleg itt) az embere időnként a fejükbe vesznek dolgokat. Az ütött szöget a fejembe, hogy egymástól független helyekről hallottam, nagy időközökkel, de pontosan ugyanazt.
Trianon..hm.. eddig ez a legkonkrétabb, bár miféle forradalmat szíthatna a világban egy 70 éve felülírt, magyarokat érintő dolog? Ok, mondjuk attól még, hogy irreális, még lehet, hogy van aki hisz benne...
Ennyit a 2020-ról, Trianont már több mint fél évszázada felülírták itt, és ennek nincs lejárata. ( Nem mintha a Trianoninak lett volna ilyen része, de legendának jó volt ugye )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!