Szerintetek ez igaz, nem kamú, egyáltalán, hogy milyen jogon csinálhatnak ilysmit?
2018. dec. 3. 18:24
2/6 anonim válasza:
én sem értem, mi a baj, joga van megállni a rabló úrnak
3/6 mindentudó99 válasza:
Az a baj hogy a nyakukon nem mennek keresztül.
4/6 anonim válasza:
Miért, mit kéne tenniük? Eléjük kéne menni, mint felvezetőautónak??
Nem tudom itthon hogyan van, de jó pár országban oktatják, hogyan kell egy menekülő autónak, motornak neki menni megállitás céljából.
5/6 anonim válasza:
"hogy milyen jogon csinálhatnak ilysmit?"
Úgy, hogy hoznak róla rendeletet, beillesztik a rendőrségi szabályzatok közé, stb. és onnan törvényes. A társadalom tisztességes része örömmel nézi az ilyen videókat, és nem azon pityereg, hogy te a motoros tolvajokért nyafizol.
6/6 mindentudó99 válasza:
A kérdezőtől még nem loptakbel semmit. Hozzám már törtek be. Legszivesebben úthengerrel lökném meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!