Ti mint magyar emberek mennyire értetrk egyet Orbán anti migráns politikájával? Miért vagy miért nem?
Ezzel minden értelmes ember egyetért. A bevándorlást egyébként nem csak a magyar kormány ellenzi, de többek közt az egész V4, Ausztria, Olaszország, Bulgária.
A bevándorlók miatt nagyban nő az erőszakos bűnelkövetések száma, ahová beköltöznek elértéktelenednek az ingatlanok, növelik a munkanélküliséget.
Orbán-gyűlölő vagyok, mégis egyet kell értsek vele.
Azzal nem, hogy már más témájuk sincs, csak ez.
Jöjjenek ide máshonnan is, de ne így!
Köszön, szeretnék itt élni. Ez és ez vagyok, ehhez értek. Hálás lennék, ha befogadnátok. Na az ilyennel neki sincs baja.
De hogy semmit nem árul el az érkező magáról, s hogy mi idomuljunk hozzájuk, az nonszensz.
Egy kicsit fejtsd ki jobban kérdező, hogy mire gondolsz, ez így túl általános. Ez alatt azt érted, hogy hogyan kezeli a külföldön dolgozó magyarokat? A menekülteket? Az illegális határátlépőket? A bevándorlókat?
Mert pl. ami a bevándorlást illet, érdemben nem változott semmi az elmúlt évtizedekben leszámítva a letelepedési kötvényeket.
Ha a külföldre migráló magyarokra gondolsz, az inkább a 2008-as válsággal indult be és ezen sem tudott érdemben változtatni Orbán.
...stb.
Hallottam olyan nézetről, hogy mi a fene baja van, a honfoglalás is erőszakos migráció volt (ez igaz), s a múlt században is kivándorolt sok magyar Amerikába.
Na ez is igaz, de akkor az USA befogadott minket, sőt segítette is a folyamatot. Nem rájuk borítottuk az ajtót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!