Hogy reagálnának a magyarok ha nyílt diktatúrát vezetne be Orbán?
tegyük fel ezt a kissé szürreális forgatókönyvet. Határok lezárva gépfegyveresekkel, mindenféle emberi jog beszüntetve.
aki felemeli a hangját a rendszer ellen és meghallják azt viszik is a rendőrök.
hogy reagálna a nép?
szerintem semmi nem történne, mindenki ugyanúgym menne lehajtott fejjel robotolni, max. ebédszünetben kicsit harsányabban szidnák Orbánt.
"aki felemeli a hangját a rendszer ellen és meghallják azt viszik is a rendőrök"
"max. ebédszünetben kicsit harsányabban szidnák Orbánt."
Ha csak ezzel tudná megállítani, hogy bármelyik ellenzéki párt hatalomra kerüljön, akkor hajrá. A királlyá koronázását is támogatom, csak ne a hülye vallás fanatikus fia kövesse trónon, hanem például Szijjártó Péter.
A demokrácia túl van értékelve. Egy diktatúrában lehetetlen lenne az, hogy a degenerált, hazaáruló koalíciónak beleszólása legyen a magyar politikába.
#5!
Én, mint a "hazaáruló koalíció" egyik tagja, ugyanúgy gondolkodom rólatok, ahogy te rólunk!
Annyi különbséggel, hogy én lehetővé tenném hogy a szél simogassa a talpad az első útbaeső lámpavas alatt!
#6 vagyok:
Erőszakra- erőszak!
Az erősebb kutya 'szik!
1945 - 1989: Határok lezárva gépfegyveresekkel, mindenféle emberi jog beszüntetve.
aki felemeli a hangját a rendszer ellen és meghallják azt viszik is a rendőrök.
És mindezek ellen mindössze egyszer próbálkoztak felkelni egy nevetséges kis forradalomnak nevezett tüntikézéssel.
Jól látod: mindenki ugyanúgym menne lehajtott fejjel robotolni, max. ebédszünetben kicsit harsányabban szidnák Orbánt.
"És mindezek ellen mindössze egyszer próbálkoztak felkelni egy nevetséges kis forradalomnak nevezett tüntikézéssel"
'56 - ra gondolsz? Kb. 2 - 3 ezer magyar áldozat, kb. 700 fő körüli szovjet veszteség, kb. 2000 tank Budapesten, abból 50 körüli veszteség. 19 szovjet hadosztály. 300 - 400 végrehajtott halálos ítélet. Több tízezer lakás nélkül maradt ember. 250 ezer menekült.
Tüntikézés.
HakapesziM
Ja, a következő május 1-jén pedig már az egész ország ujjongott Kádárnak.
Szerinted amúgy egy 10 milliós országban akkora nagy szám a néhány ezer tüntető?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!