Mitől lehet vonzó egy szélsőséges politikai eszme?
Attól függ mit nevezel szélsőségesnek. Egyes nyugati balliberálisok szerint már mindenki szélsőséges, aki jobban utánanéz dolgoknak.
Én pl. manapság szélsőjobbosnak számítok, de ha visszamennék az időben 30 évet, 1988-ba, ott liberális lennék.
Meglévő problémákra nyújt egyszerű, hatásos megoldást.
Pl.: Nácik...
Az emberek szenvedtek.. a zsidók többsége meg jólétben élt. Voálá megvan a bűnbak.
A többség éltette Hitlert, mert a szegény réteg kapott, a gaz zsidóktól meg elvette.
Kommunizmus meg amúgy a világ legjobb dolga lenne, csak az emberek nem tudják betartani a szabályokat.
A lényeg annyi, hogy mindenki egyenlő és minden közös.
Mindenki annyit vesz el az asztaltól, amennyire szüksége van.
Csak hát az ember nem két ft-ot vesz el az asztalról, hanem az egészet hiába elég volna 2 ft is...
Mitől szélsőséges egy politikai eszme, hiszen az azt valló természetesnek veszi és megveti a másként gondolkodókat, akik szerinte szélsőséges elveket vallanak.
.
'Innen nézve' mindenki más 'ott' van és az ő nézőpontjábol én is a másik oldalon vagyok.
.
- Tessék mondani, melyik az utca túloldala?
- Az ott, a másik.
- Az nem lehet, onnan küldtek ide!
Azért arra kíváncsi vagyok, hogy 1988-ban mi volt liberális, ami ma náci. :)
Számomra a szélsőjobb van középen. Ami attól balra van, az egyre rosszabb. Hazaszeretet, hagyománytisztelet, nemzet, igazság, becsületesség. Amúgy szélsőjobból van a legtöbb féle. Nem arra gondolok, hogy "fajban" gondolkodjunk, és utáljunk mindenki mást. De a multikulti nem működik.
"Az emberek szenvedtek.. a zsidók többsége meg jólétben élt. Voálá megvan a bűnbak."
Igen, és a nácik miatt tartozott 90%-ban az adott népcsoporthoz inden népbiztos, kommunista fejes, miattuk övék szinte az egész média itt vagy Amerikában, amely támadja a hazafiasságot, jobboldalt, és a legvadabb liberális dekadenciát hirdeti fehérellenességtől kezdve a genderig, a nácik írták a Bibliájukba azt is, hogy ők felsőbbrendűek, kiválasztottak, stb. Ja nem, ez mind a nácik előtt és után volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!