Érdemes még belépni a Fideszbe, csurranhat cseppenhet valami?
Fiatal vagyok, kell a pénz. Erkölcsi, morális dolgok nem izgatnak.
Unom a szegénységet, ez van.
Én miért nem lophatok EUs pénzeket mint Mészáros Lőrinc?
Szia!
Én úgy tudom, hogy a nagyon hülyéket már kivágják hamar :/ Aki régen lépett be, és ostoba, például Németh Szilárd, ők maradhatnak, de az újak közül már válogatnak, nehogy bajt hozz rájuk. Sajnálom :/
Mi a bizonyíték arra, hogy Mészáros bármit is lopott volna?
De csinálj magadtól egy milliárdos forgalmú céget mint Mészáros már 2010 előtt, és akkor te is indulhatsz tendereken, hajrá.
Na, kisgyerek! Természetesen ebbe a sza.ba is beleléphetsz: kezdetben olyan hozzászóláskoat kell gyártanod, mint itt a 2-es,3-as,4-es idióták: ne izgasd magad, mindenki hülyének fog nézni, de legalább kapsz egy kis júdás-pénzt!
Aztán amikor ez már csukott szemmel megy, akkor előrébb léphetsz: már álnéven az Indexbe is kommentelhetsz...
Ha meg még hülyébb leszel, akkor már igazi aktivista is lehetsz!
Nagy pénzekhez nem fogsz hozzáférni, mert a pénzcsapot nagyon szorosan őrzik az öreg fiataldemokraták!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!