Mi a véleményetek Adolf Hitlerről, szerintetek mit szólna a mai európai helyzethez?
Nemrég néztem meg újra a Bukás, Hitler utolsó napjai című filmet, emlékszem rá, hogy amikor tiniként először láttam én sajnáltam Hitlert, hogy nem teljesülhetett a víziója, és a barbár oroszok, meg az idegen érdekek által hajtott amerikaiak vették át az uralmat Németország felett.
Tegnap Svédországban ismét a Balliberálisok nyerték a választást, tehát Európa muszlim inváziója folytatódik, sőt még a németeknél is, a Führer hazájában is töretlen népszerűségnek örvend Angela Merkel, korunk Sátánja, a bevándorlásellenes AfD és NPD pártnak szinte esélye sincsen.
Szerintetek mi lesz így a jövőnk? Európa el fog tűnni a térképről?
A svédeknek tuti reszeltek.
Szerintem a németek is bele fognak bukni.
Egy másik kérdésnél valaki linkelt egy tök jó videót.
Tökéletesen látszik mennyire populisták a liberálisok.
jo szandeku ember volt,ha a teljes kepet nezem.inspiralo,de pocsek katonai stratega.
forog a sirjaban.
de amugy hidd el nemcsak o forog a sirjaban,hanem csak pl.: Bach,vagy Bismarck.
kiemelkedo alakok a nemet tortenelemben,ezek mind forognak.
Istenem hova jutottunk,milyen erosek voltak,Bismarck papa poroszai,a Reich,vagy visszabb menve Nemet-Romai birodalom.
es most nezd meg,hogy igy hagyja a lakossag hogy lecserelodjenek.
jolvan,idd meg a kakaodat,azt fekudj vissza,ovodas.
fogalmad nincs a mozgalomrol,meg rola te.
Tobb millio civil halt meg, mind feher europai. tobb millio katona, romma bombaztak mindent, a magyarokat is.
A hitlered a magyart is alsobbrendu szolga nepnek tartotta, a sajat nepet meg tudatlan birkaknak. Te is az vagy tudatlan ostoba ember. Tipikus jobber-nyugger proli.
A magyarokat egyszerű golyófogónak használta és szándékosan a halálba küldte a magyar haderőt. Tényleg megmentette europat.
LoLoLoLoL
ez annyira intellektualisan kepmutato,hogy erre inkabb nemis irok.max privatban,mert felhuzom magam ,es leszedik a valaszt.
Sajnos tele van az ország ilyen analfabétákkal "mer megolte a gonosz zsidokat" meg "hitler a magyarok barattya mer adott teruleteket" <- ezek az érvek privátban se érdekelnek.
Olyat is hallottam már jobbertől hogy a saját kezével írtaná ki a teljes szlovák/román akármilyen lakosságot, ha cserébe visszakapjuk a több ezer éves szent magyar területeket. Retardalt pszihopata a kerdező, de a válaszolók is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!