Miért megoldatlan a cigány kérdés már 20 éve itt keleten?
Azért,mert minden kormány segélyezi a gyerekvállalást.
Egy kormány sem merte még megkísérelni,hogy korlátozza pl a családi pótlékot,mert akkor rengeteg szavazót veszítene,mert minden kormány a családi propagandát nyomatja.
Nem csoda,hogy egyesek kihasználják ezt.
Másrészt,ha ezt meglépnék,nőne a bűnözés,mert valamiből akkor is meg kell élnie annak is,aki eddig segélyből élt.
Ezt csak úgy lehetne megoldani,ha valaki kidolgozna egy olyan újraelosztási rendszert,amiben nem érné meg a pénzért gyereket vállalni.
Másrészt az oktatásba kellene minél több pénzt ölni,hogy ne legyen olyan,hogy valakinek csak 8 általánosa van pl..
Hogy miért megoldatlan?
Egyrészt a fidesz önmagában súlyos probléma az ország jelenlegi, és további helyzetére nézve.
Másrészt szintén ennek a moslék pártnak a képviselői visznek több várost, néhány városban már évek óta a fejüket fogják a lakosok hogy másodjára, ha nem harmadjára ugyanúgy fideszesé a városvezetés.
Miskolcon lakom, nem jellemző hogy a szociális életem csak a munka és otthon ülésből tevődik össze, szerintem nyugodtan kijelenthetem amíg 3 magyart láttam igazoltatás alatt akár nappal, akár sötétedéskor, addig cigányt egyet sem.
Hétvégente a sétáló utcán vállalhatatlan viselkedésű cigányokhoz nem megy oda a túloldalt járőröző két rendőr, mintha nem is hallanák a fa____ó meg egyéb szép szavakat amivel illetik egymást.
Hát ez egy nagyon jó kérdés. Előre is szólok, hogy amikor véleményt alkotok, akkor nem bőrszín alapján különböztetek meg embereket, hanem viselkedés- és életmód alapján, tehát erre nem lehet rásütni azt, hogy rasszizmus (mielőtt a kedves moderátorok kitörölnék) Idevágó wiki cikk: [link]
Szóval a véleményem: Sajnos egyre pofátlanabbak és egyre több a cigányvadállat, aki már akkor is késsel meg szamurájkarddal támad, ha nem tetszik neki, ahogy ránéznek. Tudják, hogy a magyarok megvetik és kerülik őket az életmódjuk miatt, emiatt méginkább bennük van a magyargyűlölet (ők életmódtól függetlenül a fehér embert gyűlölik, szóval ők az igazi rasszisták).
Megoldás: 3 csapás törvénye jó kezdet, de kicsik a büntetési tételek. Egy visszaeső, erőszakos bűnöző ne szabadulhasson ki haláláig. Illetve mehet ki az orosz tajgára bérrabtartásba, hogy egyrészt elszeparálódjon a családjától és ne legyen pozitív példa, másrészt ne úgy érezze, hogy ő valami szállodába vonult be letölteni a büntetését.
Ezúton is elnézést kérek azoktól a roma származású emberektől, akik tisztességgel élik a mindennapjaikat. Tudják ők is nagyon jól, hogy kikről beszélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!