Volt már olyan kérdés pol. Rovatban, melynek láttán szakadtatok a röhögéstől?
Nagyon sok olyan kérdés volt amiben "kormánypropagandának" hívták a fidesz tényközlését sorosról stb :D Ezeken nagyon jót nevettem. Azon is nevetni szoktam amikor a birkák megmagyarázzák, hogy soros miért nem bűnöző, és mindenféle földönkívüli sztorikat kitalálnak, hogy mentegessék (a nyilvánvaló bizonyítékok ellenére)
Azon is jót nevetek mikor menekülteknek hazudják az illegális migránsbűnözőket :D Ilyesmiken.
Én azokon szoktam nevetni, ahol rosszul használják a kérdőjelet, írásjeleket és így olyan, mintha az ő saját véleményét kérdezné meg másoktól.
"Visszasírom a ....ot, ki hogy látja?"
"Rettegek a ...tól?"
(én pontoztam ki, nehogy megsértsem a kérdezőket)
Nagyon sok olyan kérdés volt amiben "tényközlésnek" hívták a fideszes kormánypropagandát Sorosról stb :D Ezeken nagyon jót nevettem. Azon is nevetni szoktam amikor a birkák megmagyarázzák, hogy Soros miért bűnöző, és mindenféle földönkívüli sztorikat kitalálnak, hogy besározzák (a nyilvánvaló bizonyítékok ellenére)
Azon is jót nevetek mikor illegális migránsbűnözőknek hazudják a menekülteknek :D Ilyesmiken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!