A piros szalag a bal karon mit jelképez?
"A kaballisztika és a tibeti buddhizmus és a hinduizmus is egyaránt ismeri a vörös fonalat, mint védő jelképet. Arra szolgál, hogy távol tartsa a rontást, az ártó szemeket a fonal viselőjétől."
"A vörös fonalat a bal csuklón viseljük. Ennek oka, hogy az energetikai tanok tudósai felismerték, hogy az energia a test bal oldalán hatol be. A bal kar és kéz a „kapás” fogalmához kapcsolódik, a jobb kar és kéz pedig az ‘adás’ erejét foglalja magába. Eszerint a negatív energiák is a test bal oldalán áramlanak be. Ha a Vörös Fonalat a bal csuklónkon viseljük, a negatív energiákat a behatolás pillanatában feltartóztatjuk."
Vagy álellenőr. Engem egyszer a villamoson egy cigány álellenőr büntetett meg 3 ezer forintra. Mondtam nincs is háromezer forintom, kérdi akkor mennyi van?
hatszáz.
Jó, akkor az is elég. Eltette és leszállt.
Semmilyen felirat nem volt a karszalagon, csak sima piros.
Köszönöm a válaszokat! :)
20:19, sajnálom az eseted, nem gondoltam volna hogy ilyen is előfordul. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!