Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a fröcsögők...

Miért van az, hogy a fröcsögők nagy részének fogalma sincs arról, hogy mit tanítanak a gender szakon?

Figyelt kérdés
És miért okoskodnak az emberek olyan témákban, amelyekhez semmi közük?

2018. aug. 13. 18:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
62%
Mert olyan sötét prolik foglalkoznak ilyen "tudománnyal" mint te meg az elvtársaid leginkább. Az átlagember meg pont nem foglalkozik a nagyhangú "genderistákkal" sem többek közt.
2018. aug. 13. 22:22
 12/14 anonim ***** válasza:
66%

Csak annyi közük van hozzá, hogy az ő pénzükből is megy.

Ha meg nem tudja, hogy mit tanítanak, meg kell nekik mondani, visszafröcsögés helyett, hogy olyan dolgokat (is) tanítanak, amit a jogi, közgazdasági, pszichológia , szociológia, stb szakokon is tanítanak. Meg ideológiai -nem tudományos- dolgokat is, amire semmi szükség, sőt.

Más szakokat is megszüntetnek, minden évben, olyanokat is, amik konkrét, használható tudást adnak, csak azokra sincs szükség. Eleve az érthetetlen -bár jellemző-, hogy miért indították el.

2018. aug. 14. 00:03
 13/14 anonim ***** válasza:
77%

Akkor mesélj Seherezádé, mi az a baromi hasznos és piacképes, amit ezen a szutykon előadnak 10 - zömében meleg - elvont fazonnak?

Mert te biztos pontosan tudod, a nagy pofádból ítélve!

Nos, én egyszer merő kíváncsiságból belehallgattam és egy trampli pont azt ecsetelte, hogy mennyivel JOBB(!) a gyerekeknek homoszexuális családban felnőni, mert mennyivel különbek lesznek, mint a normális párok gyerekei!

Innentől kezdve nekem ez tragikomédia és a pártolói elmebetegek!

2018. aug. 14. 12:54
 14/14 anonim ***** válasza:
14%
Nekem a "fröcsögők" szó volt értelmetlen, amíg el nem olvastam a kommenteket.
2018. aug. 14. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!